Jutta Leerdam deelt belangrijke mededeling met iedereen

juttajpg

Recentelijk heeft Jutta Leerdam een onverwachte wending meegemaakt in haar professionele carrière toen ze niet langer deel uitmaakte van Jumbo-Visma.

Na deze gebeurtenis bevond de getalenteerde schaatsster, die bekend staat om haar opvallende verschijning, zich even zonder team.

Verbazing bij video: Jutta Leerdam heeft plotseling dikke lippen!

Rondgingen suggereerden dat ze mogelijk zou overstappen naar Team IKO, maar Jutta heeft nu via haar Instagram zelf een onverwacht nieuwsbericht gedeeld.

Jutta Leerdam doorbreekt mediastilte: ‘Er zijn al zoveel dingen gebeurd’

In een openhartige update heeft ze laten weten dat ze na zorgvuldige afweging ervoor heeft gekozen om niet over te stappen.

Heeft Jutta een politieknop? ‘Bedreigd vanwege relatie met Jake’

Leerdam deelde met haar volgers het volgende: “Deze week stond ik op het punt om te kiezen, het was 50/50.”

Jutta Leerdam wordt van alle kanten gewaarschuwd:

“Elke route heeft zijn voor- en nadelen”, legde ze uit, “een overstap naar Team IKO bracht uiteindelijk niet wat ik nodig had.”

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten:

Zo vervolgde ze: “omdat dat uiteindelijk meer van haar nam dan wat ze ervoor terug zou krijgen.”, waardoor er twee opties overbleven: stoppen met schaatsen of solo verdergaan.


Jutta heeft besloten om de solo route te volgen. Ze zei: “Een individuele route is niet altijd leuk. Het is vaak stressvol, het is soms eenzaam, maar als ik win is het het waard.”

Jutta Leerdam in het bekendste mannenblad: ‘Hier alvast een heerlijk voorproefje’

Jutta waardeert de steun die ze krijgt en bedankt de teams waarmee ze gesprekken heeft gevoerd. Ze verklaarde: “Er zijn veel signalen dat dit is wat ik wil, dus ik ga het gewoon doen.”

Kiekje van Jutta Leerdam met haar nieuwe vlam zorgt voor woede: ‘Respectloos!’😬😫

Haar keuze impliceert dat Jutta nu verantwoordelijk is voor het opstellen van haar eigen trainingsschema’s en het regelen van alle daarbij behorende organisatorische zaken.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten: ‘nog nooit meegemaakt’

Velen speculeren dat deze zelfstandige stap Jutta meer flexibiliteit kan bieden, met name in haar privéleven.

Jutta Leerdam overspoeld met meest vreselijke berichten: ‘nog nooit meegemaakt’

Dit zou haar misschien meer mogelijkheden geven om naar de Verenigde Staten te reizen, waar haar partner Jake Paul verblijft, en meer tijd met hem door te brengen.

Wellicht toch de beste keuze voor haar….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven