Grote veranderingen in het weer verwacht deze week: waar we op moeten letten!

regen 1jpg

Was je dit weekend aan het genieten van het weer met een verfrissend drankje of heerlijk ontspannen op het strand?


Veel geluk gehad met het mooie weer de afgelopen dagen, veel mensen trokken naar buiten om van de zon te genieten.


Houd dat warme gevoel vast, aangezien het mooie weer van de afgelopen dagen volgens Weeronline zal veranderen deze week.


“De week begint nog met zon en droogte op maandag en dinsdagochtend, maar in de middagen zullen er buien komen,” zo meldt Weeronline.


“Op maandag zullen er landelijk verspreid buien vallen, terwijl ze op dinsdag waarschijnlijk beperkt blijven tot het zuidwesten.”


Tijdens deze buien bestaat er ook een kans op onweer en windstoten, dus het is verstandig om voorbereid te zijn op mogelijk heftig weer.


In het zuidwesten worden temperaturen van ongeveer 21 graden verwacht, met plaatselijke pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.


Vanaf woensdag zal de temperatuur overdag iets dalen tot ongeveer 19 graden. ’s Nachts wordt het ook frisser met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.


De week zal wisselvallig blijven met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waarin de zon zich laat zien.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven