S10 praat openhartig over deelname aan het Songfestival: ‘Een bijzondere ervaring’

WhatsApp Image 2024 05 15 at 080345jpeg

Er was niet alleen interesse van onbekend Nederland, maar ook bekend Nederland heeft het Songfestival gevolgd, een editie die onvergetelijk zal blijven.

Niet alleen Joost Klein, ook zangeres S10 heeft toegegeven dat zij het zwaar heeft gehad tijdens haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2022.

Stien kreeg de vraag voor de camera of zij ook had gekeken en wat zij nou eigenlijk vind van de diskwalificatie van Joost Klein.

‘Ik vond het heel raar’ liet de zangeres voor de camera weten, ook gaf ze aan dat ze het moeilijk vindt om er iets over te zeggen omdat ze niet weet wat er gebeurd is.

Omdat Stien heeft ervaren hoeveel druk er is voor de deelnemers van het songfestival, benadrukt ze het belang van een goed team om je heen tijdens zo’n ervaring.

Volgens Stien, “Ik ben zelf ook een beetje tegen de lamp gelopen toen ik terugkwam,” is het cruciaal voor de deelnemers om een steunnetwerk te hebben.

Volgens Stien is het van groot belang dat de deelnemers van het songfestival een goed support systeem hebben om op terug te vallen.

Zij benadrukt dat er strenge regels gelden voor het songfestival, waar de deelnemers niet altijd even blij mee zijn.

Ook Stien had te maken met ongewenste opnames, zoals te zien is in de documentaire die binnenkort te bekijken is op NPO Start.

Het nieuws over Joost roept bij Stien herkenning op!

s; font-style: italic;”>The whole situation surrounding Joost doesn’t sound strange to her!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven