Even wachten nog: Dit jaar komt Sinterklaas aan in onze gemeente!

sint 1jpg

Het is alweer halverwege mei en ondanks de buitjes mogen we niet klagen over de aangename temperaturen.

De zomer komt eraan en velen zullen kunnen genieten van de vakantie, zowel in eigen land als daarbuiten.

December nadert snel en dat betekent dat de feestmaand eraan komt, inclusief het bezoek van Sinterklaas aan ons land.

De landelijke Sinterklaasintocht zal dit jaar plaatsvinden in de Utrechtse gemeente Vijfheerenlanden, zo meldt omroep NTR.

Sinterklaas zal op zaterdag 16 november voor het eerst aankomen in Vianen, een stad binnen de gemeente Vijfheerenlanden.

Omroep NTR zal de intocht live verslaan vanaf 12:00 uur op NPO 3. Het Sinterklaasjournaal begint op maandag 11 november en is dagelijks om 18:00 uur te zien.

Burgemeester Sjors

Vijfheerenlanden’s Fröhlich is enthousiast over het nieuws: We zijn er trots op dat we Sinterklaas in onze gemeente mogen ontvangen. We vieren dit jaar ook ons vijfjarig bestaan, aldus Fröhlich.

Sjors Fröhlich beschouwt het als een eer dat Sinterklaas zijn verjaardag dit jaar wil vieren in Vijfheerenlanden met veel mensen.

Wij zullen Sinterklaas hartelijk verwelkomen in Vianen en hem laten zien waarom wij zo trots zijn op wat Vijfheerenlanden te bieden heeft. Het belooft een fantastische dag te worden.

De intocht van 2023 vond plaats in Gorinchem.

Deze gemeente kan al beginnen met de voorbereidingen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven