Stel schrikt als ze beelden van camera zien: ‘Het lijkt of het ergens heen wil’

gejpg

Een Australisch echtpaar is volledig van slag door beelden die door hun beveiligingscamera zijn vastgelegd. Er is een schim te zien die door hun woonkamer beweegt.


Op het moment dat Matthew Kane (35) en zijn vrouw zich in een aangrenzende kamer bevonden, werden ze overmand door angst toen ze de mysterieuze verschijning op de beelden zagen.


Toen Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw op een gegeven moment de beveiligingscamera-opnames te bekijken.


Tot haar grote verbazing zag ze een bleek figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer tevoorschijn komen. Deze onverwachte ontmoeting bracht het echtpaar in een staat van ongeloof en paniek.


De vermeende geest bewoog langs de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”


“Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.

De hond in de video reageert niet, wat volgens Matthew kan wijzen op de mogelijkheid dat het een overleden vriend of familielid was die aanwezig was.

“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegt hij eraan toe, waarmee hij benadrukt dat deze gebeurtenis zijn kijk op het bovennatuurlijke heeft veranderd en hem met meer vragen dan antwoorden heeft achtergelaten.

Na het delen van de video op sociale media, betreurt Matthew nu zijn keuze. “Mijn video ging viraal op een paranormale pagina,” merkt hij op.

”Bij het lezen van de reacties denk ik: ‘houd op met die suggesties, ik wil niet nog meer ideeën over wat het kan zijn,’” voegt hij toe.

De gebeurtenis heeft een diepe indruk achtergelaten op het stel, waardoor ze nu voorzichtig zijn met wat ze geloven en delen over hun ervaring.

De schim op de beelden blijft een mysterie en dient als een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht in hun eigen huis te zien.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven