Vreemd: Dit park accepteert geen contant geld meer en heeft een verrassing als oplossing!

betalen 1jpg

Het verdwijnen van contant geld uit onze samenleving is een trend die steeds zichtbaarder wordt, vooral tijdens bank- en pinstoringen, wat zorgwekkend is.

Attractieparken sluiten zich ook aan bij het beleid van alleen pinnen. Zo kan er bij Het Nationaal Park De Hoge Veluwe niet meer met contant geld worden betaald.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Avonturenpark Hellendoorn nam afgelopen augustus als eerste park afscheid van contant geld.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Bezoekers kunnen nu alleen nog contactloos betalen, hoewel er automaten zijn waar contant geld op een kaart gezet kan worden.

Aan het einde van de dag is het mogelijk om de kaart in te ruilen en het resterende saldo terug te krijgen.

Ook in dierentuin Artis wordt contant geld niet meer geaccepteerd. Tickets dienen online of bij de kassa met een pinpas te worden aangeschaft.

In het geval van honger of dorst is enkel contactloos betalen mogelijk voordat er iets kan worden aangeschaft, wat kritiek heeft opgeroepen bij bezoekers.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Bezoekers die Nationaal Park De Hoge Veluwe willen bezoeken, hebben niet langer de optie om met contant geld te betalen. Entreekaartjes zijn online verkrijgbaar of kunnen bij de kassa worden betaald met een pintransactie.

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Voor hen die geen pinbetaling kunnen doen, wordt aangeraden om anderen te verzoeken voor hen te betalen en later het bedrag onderling te verrekenen, wat door velen als een ongepaste oplossing wordt gezien.

1. Deze oplossing is volgens mij niet acceptabel.
2. Wie heeft nou bedacht om op deze manier op te lossen?
3. Kun je bezoekers serieus adviseren om dit te doen…?
4. Dit park komt wat mij betreft niet meer op mijn lijst!
5. Dit is verre van normaal!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven