Waylon wordt boos na vraag over geruchten

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

De onthulling deze week in weekblad Privé luidt dat zanger Waylon, bij de Belastingdienst bekend als Willem, naar verluidt een grote schuld heeft die zou oplopen tot miljoenen euro’s.

Volgens het blad is zijn enorme huis al stilletjes te koop gezet om naar verluidt deze enorme schuld af te lossen.

Tijdens de talkshow van Renze Klamer kreeg Waylon gisteren onverwachts de vraag over deze gemelde schuld, wat resulteerde in een boze reactie van de zanger.

Yvonne onthult details over Waylon die het afgelopen jaar naar verluidt met wel 10 vrouwen een affaire had

Privé beweert dat Waylon minstens een miljoen euro schuld heeft. Het blad citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

”Veel mensen hebben steun van de regering gekregen, maar dat geld moet uiteindelijk worden terugbetaald, ook als het al deels is uitgegeven. Dat kan problemen veroorzaken.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Waylon werd tijdens zijn optreden in de talkshow van Renze Klamer direct geconfronteerd met de geruchten.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg hem: “Er werd deze week gemeld dat je failliet was, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Je hebt nog steeds kleren aan en een gitaar bij je.”

Bizarre beelden van zanger Waylon online gezet: Gaat hij weer over de schreef?

Waylon reageerde zichtbaar verontwaardigd en verrast: “Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen.”

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.” Hij gaf aan waarom hij eerder niet op de geruchten had gereageerd:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

De timing van de publicatie van deze geruchten bleek ook een groot probleem voor de zanger: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind,” aldus Waylon.

Uit de woorden van mijn jongste zoon blijkt zijn verwondering.


In slechts acht weken tijd zal mijn vrouw een ander kind verwelkomen, terwijl ze onverwachts leest over de noodzaak om ons huis te verkopen. Verrassend.

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

Zelfs nadat Waylon het heeft ontkend, houdt Evert Santegoeds van Privé vol met zijn uitspraak: “Onze focus op Waylon is onmiskenbaar intens, zo weet je.”


“Er circuleren veel verhalen over Waylon in het Gooi. Hij schijnt zelfs in financiële problemen te zitten vanwege een enorme belastingschuld. Het gaat om aanzienlijke bedragen!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Met boosheid en sarcasme reageerde Waylon: “Nee, zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor dat bedrag zou ik het zelfs nog een keer kopen!”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

1. De verhalen over Waylon zijn legio in het Gooi!
2. Duidelijk is zijn onvrede over deze kwestie!
3. Een geïrriteerde en ironische zanger…
4. Alles verloopt soepel en dan ook nog een hoogzwangere Bibi
5. Ik voel mee met zijn zwangere vriendin…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven