Vliegtuigpassagiers filmen snel bewegend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Een ‘vliegende cilinder’ werd door Michelle Reyes gezien tijdens een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten op 25 maart.

Op Facebook deelde ze een video van het incident met de woorden: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor veel discussie op sociale media over het object. Tijdens een interview met NewsNation op 24 april vertelde Michelle:

“Na het incident stuurde ik direct een e-mail naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van wat ik had gezien.”

”Het betrof mogelijk een veiligheidskwestie, maar helaas heb ik geen reactie ontvangen van hen, zij hebben mijn e-mail niet beantwoord.”


Ook een andere persoon had hetzelfde fenomeen opgemerkt als Michelle. Volgens haar was het spannend dat iemand anders ook zag wat zij zag.


Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio bekeek de beelden en concludeerde dat het donkere object vrij dicht bij het vliegtuig was dat op het punt stond te landen.


Het leek hem onwaarschijnlijk dat het voorwerp een helikopter of drone was gezien de locatie, vorm en de nabijheid van een commerciële vluchtroute.


Volgens hem heeft militair of wetshandhavingspersoneel normaal gesproken niet de gewoonte om zo dicht bij een belangrijke vluchtroute te opereren. Thomas vertelde aan de New York Post: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”


Thomas,

“Benadrukkend dat hij een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het bestuderen van onverklaarbare verschijnselen in de lucht, benadrukte de expert de ongebruikelijke aard van de waarneming.”

1. De twijfels die je had worden weggenomen door deze beelden!
2. Bij het bekijken van de beelden weet je niet wat je ziet.
3. Dit is bizar! Kun jij het verklaren?
4. Het vliegtuig wordt benaderd door dit object op heel korte afstand!
5. Deze waarneming wordt door de expert als van ongebruikelijke aard beschouwd!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven