Meisje wint miljoenen in loterij en is nu alles kwijt: ‘Had ik dat maar niet gedaan’

milj 1jpg

Toen de Engelse tiener Callie Rogers de jackpot won van 1,8 miljoen pond, leek haar toekomst veelbelovend.

Maar de realiteit pakte anders uit. Op 37-jarige leeftijd heeft ze moeite om rond te komen, ondanks haar eerdere fortuin.

Destijds riep het winnen van 1,8 miljoen pond, wat neerkomt op ongeveer 2,1 miljoen euro, vragen op over hoe een minderjarige mocht meedoen aan de loterij. Destijds was dat mogelijk, hoewel de minimumleeftijd nu 18 jaar is.

Terwijl ze voorheen slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers compleet door haar loterijwinst.

Echter, in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, besteedde ze het onbezonnen en verdween het snel.

Onder invloed van advies vanuit de loterij, dat ze vanwege haar jeugdige onervarenheid negeerde, besloot ze aanzienlijke bedragen te besteden aan haar uiterlijk, designerkleding en royale giften aan vrienden en familie.

Haar kapitaal verdween al snel aan luxueuze feesten en de aankoop van een huis. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, waarbij haar loterijfortuin tot de laatste cent werd opgebruikt, wat resulteerde in de noodzaak om een uitkering aan te vragen.

Op dit moment probeert Rogers haar leven opnieuw op te bouwen. Ze is terug naar school gegaan om een opleiding tot verpleegkundige te volgen en werkt nu als verzorgster.

Desondanks uit ze spijt over het gebrek aan financiële middelen voor haar zoon Blake, die lijdt aan hersenverlamming, wat haar grootste teleurstelling is.

1. Ze heeft moeite om financieel rond te komen.
2. Tegenwoordig moet ze elke maand zien te overleven.
3. Het is begrijpelijk dat ze daar spijt van heeft.
4. Ze heeft bijna geen geld meer over…
5. Van rijkdom naar elke cent moeten omdraaien!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven