Nieuwe WhatsApp update maakt gebruikers boos: ‘Ik vind het eng’

whatsjpg

Een subtiele maar opvallende verandering is doorgevoerd in de WhatsApp app voor zowel Android als iOS gebruikers.

De reacties van gebruikers op deze verandering bij WhatsApp zijn verrassend gemengd.

In plaats van kleine letters, worden de statusmeldingen zoals ‘typen’ en ‘online’ nu weergegeven als ‘Typen’ en ‘Online’ met een hoofdletter.

Hoewel deze kleine wijziging onbeduidend lijkt, heeft het opmerkelijk genoeg voor commotie gezorgd.

Vele gebruikers delen hun frustratie en verwarring over de keuze van WhatsApp om hoofdletters te gebruiken. Een gebruiker uitte zijn gevoelens op het sociale mediaplatform X door te zeggen:

“Waarom moest WhatsApp nu weer de eerste letters veranderen in hoofdletters? Het geeft me de kriebels.” Anderen voegen op hetzelfde platform toe:


“Het valt me op dat ‘Online’ en ‘Typen’ nu in hoofdletters staan in WhatsApp, en dit stoort me meer dan ik zou willen toegeven.”


Ondanks dat sommige gebruikers de verandering nauwelijks hebben opgemerkt, lijkt het erop dat een aanzienlijk deel van de WhatsApp-gebruikersgemeenschap negatief reageert op deze visuele aanpassing.


Dit illustreert hoe zelfs kleine veranderingen in populaire apps zoals WhatsApp een aanzienlijke impact kunnen hebben op hun gebruikers.


“Ben jij ook zo onredelijk geërgerd door de recente iOS-update van WhatsApp? Ik kan er niet tegen dat Online en Typen nu met hoofdletters worden weergegeven.”


1. Veel gebruikers vinden dit helemaal niet fijn.
2. Deze nieuwe update zorgt voor woede en argwaan.
3. Veranderingen zorgen voor grote irritaties.
4. Er zijn mensen die het niet door hebben!
5. Is het jou al opgevallen?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven