Sigrid Kaag gaat weg: Huur haar mooie huis voor dit bedrag per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Sigrid Kaag heeft besloten om voor haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties naar het buitenland te vertrekken.

Ze heeft haar woning in Den Haag te huur gezet vanwege deze beslissing. In eerste instantie was de huurprijs bijna 6000 euro per maand, maar er kon geen huurder gevonden worden voor dat bedrag, zoals gemeld door de website BekendeBuren.

Daarom heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën de huurprijs verlaagd met 350 euro, zodat deze nu op 5500 euro per maand staat.

Naast de maandelijkse huur moet de huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro betalen, wat gelijk staat aan de oorspronkelijke huurprijs.

In 2021 werd de woning gekocht.

De woning wordt te koop aangeboden voor ongeveer 1,4 miljoen euro, inclusief stoffering. Met een oppervlakte van 325 vierkante meter is het huis zeer ruim.

De woning bestaat uit 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers. Het is verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin heeft ook een aanzienlijke oppervlakte van 101 vierkante meter.

De beveiligingsvoorzieningen maken de woning vooral geschikt voor ambassademedewerkers en soortgelijke doelgroepen. Het pand is direct beschikbaar.

Kijk voor foto’s en meer informatie op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. De huurprijs is met 350 euro verlaagd omdat er nog geen huurder is.
2. De woning is speciaal geschikt voor welgestelde mensen.
3. Voor het huurbedrag krijg je maar liefst 11 kamers en een grote tuin.
4. Per direct beschikbaar!
5. In de hoop een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro verlaagd.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven