McDonald’s medewerkers zeggen dat zij deze 4 gerechten nooit zullen eten!

mcdo 1jpg

Met de geliefde Big Mac als bekendste gerecht staat McDonald’s garant voor een breed scala aan andere opties. Voorkeuren voor fastfood verschillen per persoon.


Als medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ze ook vaak met personeelskorting eten, weten zij het best welke gerechten zij liever vermijden.


Volgens Business Insider hebben huidige en voormalige medewerkers onthuld welke gerechten zij liever links laten liggen. Hier volgen vier van de minst favoriete gerechten van McDonald’s personeel:


De Filet-O-Fish van McDonald’s kent een lange geschiedenis. Het was het eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965 en is uitgegroeid tot een icoon. Vooral tijdens de vastentijd is het populair vanwege het geen-vlees beleid op vrijdagen onder katholieken.


Zelfs voormalig president Trump heeft dit gerecht hoog op zijn lijst staan en bestelt regelmatig twee visburgers tegelijk, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.


Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen met wie werd gesproken, behoren

Na wat gesprekken met medewerkers van Business Insider blijkt dat de Filet-O-Fish niet bij iedereen in de smaak valt.

Er wordt gezegd dat de Filet-O-Fish vooral gewaardeerd wordt door oudere klanten vanwege de zachtere textuur, maar sommige medewerkers waren minder positief. Zo noemde een van hen de visburger “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota merkte op dat hij de gezondere opties op het menu, zoals salades, meestal links laat liggen.

Hij verklaart dat hij niet van de overdaad aan sla en groenten houdt en verbaasd is over de hoge calorie-inhoud van deze opties.

Ter illustratie, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. In vergelijking: een Big Mac telt 540 calorieën.

Sommige medewerkers mijden liever de kipburgers, vanwege de hoeveelheid boter die erin zit en de verrassend hoge mate van ongezondheid die hiermee gepaard gaat.


Er is een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging die altijd de voorkeur geeft aan de basisproducten van de fastfoodketen en de nieuwe gerechten op het menu vermijdt.


Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel, vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes die van invloed zijn op hun menukeuze.


Het is van belang te realiseren dat smaak subjectief is; wat voor de een heerlijk is, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven