Geen probleem: Neem een kijkje in het grote luxe huis van zangeres Davina Michelle!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 085540 5jpg

In Capelle aan den IJssel heeft Davina Michelle, de bekende Nederlandse zangeres, een opvallende woning gekocht. Ze heeft niet alleen succesvolle carrière in Nederland en daarbuiten opgebouwd, maar ook een schitterende woning.

Samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer heeft Davina Michelle een prachtige villa gekocht voor een bedrag van 1,1 miljoen euro. Dit is een aanzienlijke korting van ruim 90.000 euro op de oorspronkelijke vraagprijs van 1.190.000 euro.

Deze indrukwekkende villa biedt alle luxe die men maar kan wensen, met een royaal woonoppervlak van 429 vierkante meter en maar liefst 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers.

De woning ligt aan het water en beschikt ook over een ruime tuin en een dakterras, ideaal voor ontspanning. Daarnaast is er een garage waar twee auto’s in passen.


Over het al dan niet benutten van de hypotheek van ruim 3 miljoen euro die op het huis rust door Davina en haar vriend is nog steeds onduidelijkheid.


Toch is de luxe en comfort die deze villa biedt overduidelijk, waardoor het een perfecte toevluchtsoord vormt voor de drukbezette zangeres om te ontspannen tussen haar optredens en tv-shows door.


Nieuwsgierig naar de enorme luxe villa van de zangeres en haar partner en wil je graag een kijkje nemen? Klik dan HIER.


1. Wow wat een geweldig grote en luxe villa!
2. Dat doet ze niet verkeerd op jonge leeftijd.
3. In deze tuin kun je wel een festival organiseren!
4. Wat een geweldige villa en wat veel kamers!
5. Deze dame heft het goed voor mekaar op haar leeftijd!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven