Wesley Sneijder neemt grote beslissing: ‘Ik leef per dag’

WhatsApp Image 2024 06 13 at 122220jpg

Er is een emotionele periode aangebroken voor Wesley Sneijder nu zijn vader ernstig ziek blijkt te zijn. Een uitdagende tijd.

Als teken van genegenheid heeft de voetballegende besloten om onmiddellijk bij zijn vader in te trekken om kostbare tijd samen door te brengen.

Na het overlijden van zijn moeder Sylvia vorig jaar, blijkt nu ook zijn vader Barry ernstig ziek te zijn, gediagnosticeerd met kanker.

Wesley, die zelf eerder al geconfronteerd werd met verlies, probeert te genieten van elk moment samen.

“Ik neem het zoals het komt en zolang hij een zinvol leven heeft, waardeer ik elk moment,” deelt Wesley met Weekblad Weekend.

Een beslissing van liefde en toewijding leidde Wesley om zijn vader te steunen en bij hem in te trekken.

“Dat vond ik goed om te doen,” vertelt Wesley. “Ik heb alles weggedaan en ben naar hem toe verhuisd. Hoe lang ik daar blijf? Ik hoop nog twintig jaar, maar we zullen zien.”

Door zijn moedige keuze verdient Wesley respect en steun. Laten we hem steunen door onze waardering te uiten in de reacties.

1. Wat ontzettend verdrietig. Wij wensen hem veel sterkte.
2. Wat mooi dat hij dit doet maar wat verdrietig
3. Wat moet dit een emotionele en moeilijke periode zijn.
4. Wesley grijp alle kansen die hij krijgt.
5. Wensen hen veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven