Wees op je hoede als je mysterieuze zwarte puntjes ontdekt in je keuken!

ktcjpg

Ontdekken van onverklaarbare zaken in huis is nooit aangenaam. Telkens wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe vlek opduikt op de muur of een ongewone geur opsteekt, rijzen meteen zorgen over mogelijke reparatiekosten op lange termijn.

Een internetgebruiker merkte plotseling zwarte stipjes op in haar keuken, zonder een duidelijke verklaring.

Dergelijke vondsten in de keuken of andere kamers kunnen zorgen baren.

De keuken is immers de plek waar voedsel wordt bereid, en waar strikte controle over hygiëne gewenst is.

Echter, een huiseigenaar stond voor een raadsel bij herhaaldelijk verschijnen van mysterieuze zwarte stipjes.

Ze plaatste een bericht in de Facebookgroep ‘WeLoveMrsHinch’ in de hoop op antwoorden.

“Heeft iemand enig idee wat deze stipjes zijn? Ze verschenen eerst op de keukentegels en daarna bovenop de pc die we vanochtend in de keuken hebben gezet.”

Gelukkig konden mede-Facebookgebruikers met antwoorden komen, zij het mogelijk verontrustend. “Kijk goed en je zult waarschijnlijk een spin vinden”, suggereerde een reactie.

Volgens Pest Guidance website vertonen spinnen “geen vaste uitwerpselen; in plaats daarvan zijn hun uitwerpselen dik en vloeibaar” en lijken op donkere inktvlekken die vaak op muren en oppervlakken verschijnen.

Hun uitwerpselen variëren in tinten (zwart, bruin, wit, grijs) afhankelijk van de spinsoort, maar zijn over het algemeen donkere vlekken of druppels.

Deze uitwerpselen bestaan uit een combinatie van voedsel en afvalstoffen uit het lichaam van de spin, aldus de website.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven