Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij is niet altijd onschuldig geweest’

kojpg

De voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnen enkele dagen begint, houden bondscoach Ronald Koeman momenteel bezig.

Recent heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al geruime tijd gelukkig is, een openhartig gesprek gevoerd.

Helaas heeft Bartina enkele dagen geleden onthuld dat borstkanker teruggekomen is en nu als chronisch wordt beschouwd door haar artsen.

”Mijn toestand is momenteel stabiel. Ik heb vier, vijf planken vol met medicijnen. Daarmee kan je oud worden. Dat geeft mij een prettige, optimistische gevoel”, vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

Ze wonen samen in Spanje, waar ze een aangenaam leven leiden. Bartina deelt ook meer over hun relatie, die momenteel goed is, maar dat was niet altijd het geval.

”Toen kwam ik iemand tegen die ik erg leuk vond. Misschien kwam dit doordat Ronald mij op dat moment te weinig aandacht gaf en ik daarom meer interesse toonde.”

Bartina besloot ten slotte om haar echtgenoot trouw te blijven, een keuze die Ronald niet heeft gemaakt.

”Hij was niet altijd even braaf.” Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij mogelijk een slippertje gemaakt.

Volgens Bartina is dat eigenlijk normaal. ”We hebben geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd volledig monogaam.”

Na verloop van tijd verandert alles. “Met de jaren die verstrijken, hoort dat bij het verleden,” zo concludeert Bartina in haar openbaring.

1. Het is nog maar de vraag of haar man, Ronald, blij is met deze bekentenissen…
2. Volgens Bartina is hij niet zonder zonden geweest!
3. Het blijft de vraag waarom deze informatie gedeeld wordt met het publiek.
4. De reden achter het delen van deze persoonlijke onthullingen blijft onduidelijk.
5. Ronald Koeman, blijkbaar niet zo’n lieve echtgenoot…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven