Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

“Schoonheid is een subjectief begrip dat voor iedereen anders is,” volgens een artikel op Lekker Dan. “Vandaag de dag wordt schoonheid vaak gemaakt door filters op social media.”

Er zijn verschillende schoonheidsidealen; sommige vrouwen geven de voorkeur aan mannen met prominente jukbeenderen, terwijl anderen juist een wat voller postuur prefereerden.

Cosmetische ingrepen passen de schoonheidsidealen aan; van lipvergrotingen tot Brazilian Butt Lifts, alles is mogelijk in deze tijd.

B0tox injecties voor het verminderen van rimpels zijn tegenwoordig ook steeds gebruikelijker.

Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev, gaat echter nog een stap verder om aan haar schoonheidsidealen te voldoen.

Zij heeft de grootste jukbeenderen ter wereld laten creëren, wat velen verbijsterd maar zijzelf prachtig vindt.

Men speculeert over de materialen die zijn gebruikt voor haar jukbeenderen en kaaklijn, en of deze gelijk zijn aan reguliere cosmetische injecties.

Niet alleen heeft Anastasia haar jukbeenderen vergroot, maar ook haar kaak, wat heeft geleid tot een opvallende gelijkheid in grootte tussen beide kenmerken.

De vraag blijft of Anastasia tevreden is met haar transformatie, maar de resultaten van haar meest recente operatie zijn indrukwekkend.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven