Rijke Frans Duijts vindt zijn salaris te laag: ‘Veel werken, weinig verdienen’

WhatsApp Image 2024 07 09 at 120049 1jpg

Er vond vorig jaar een blijvende transformatie plaats in het imago van Frans Duijts. Eerder stond hij bekend als een zanger met de uitstraling van een eerlijke harde werker, die naast zijn zangcarrière nog gewoon doorwerkte in zijn eigen sloopbedrijf.

Frans, die altijd trots was op zijn bescheidenheid en werklust, toonde vorig jaar een andere zijde door openlijk te pronken met zijn rijkdom.

Op uitnodiging van Shownieuws was hij speciaal aanwezig bij de levering van zijn nieuwe, kostbare Ferrari.

Hoewel het bezitten van een Ferrari al opzienbarend is, brengt het openlijk tonen van zo’n luxe aankoop het naar een ander niveau.

Echter lijkt dit nog niet voldoende te zijn voor Frans. In een recent interview met Beau Monde beklaagt hij zich over hoe weinig hij betaald krijgt voor zijn inspanningen. Hij verkondigt dat zijn vergoeding verre van vrijgevig is:

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties’

Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen.’ Natuurlijk, ik verdien hartstikke goed.”

Frans Duijts over zijn huwelijk: ‘Er kwamen steeds meer irritaties’

”Maar kijk je naar de uren die ik elke week draai, dan is het niet altijd in verhouding. Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

Ondanks Frans goed boert volgens verschillende websites, die namelijk melden dat hij goed is voor zo’n 2 miljoen euro, vindt hij zelf te weinig.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Naar eigen zeggen verdient hij te weinig voor de uren dat hij werkt: “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen…”

Twee Nederlandse beroemdheden uiten kritiek op Frans Duijts: ‘Dikke narcist'

”In de vrije tijd handel ik in onroerend goed. Altijd bezig en ondernemend, dus ik werk veel. In het begin werk je hard om succes te behalen.”

Frans Duijts krijgt kritiek: ‘Je bent de realiteit volledig kwijt'

Maar eens je daar bent, moet je misschien nog harder werken om daar te blijven. Er is een team van 23 mensen die constant werkt aan het merk Frans Duijts.”

Droom van Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Ik kan bijna niet slapen'

1. Volgens zijn eigen zeggen verdient hij te weinig…
2. Zijn inkomsten zijn volgens hem allesbehalve ruim.
3. Hij meent dat hij onderbetaald wordt:
4. Hoewel hij beweert hard te werken, is zijn loon niet toereikend!
5. Hij lijkt medelijden met zichzelf te hebben…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven