Geruchten in straat van Montana Meiland? Deze bekende man is hier komen wonen!

WhatsApp Image 2024 07 09 at 153525jpg

Er gaan geruchten dat Rogier Smit, sinds zijn breuk met Frank Jansen, de nieuwe buurman zou zijn van Montana Meiland. Dit zorgt mogelijk voor onrust.

Na zijn tijd in een benedenhuis in de Haagse Archipelbuurt, vlakbij zijn ex-man Frank Jansen, en een tijdelijk verblijf in een vakantiebungalow in Leeuwarden, is Rogier volgens het weekblad Party opnieuw verhuisd. Hij verblijft nu bij een vriend die in dezelfde straat als Montana Meiland woont.

Rogier Smit zit in een diep donker zwart gat: ‘Ik heb nu hulp nodig, zo snel als mogelijk!’

Party meldt: “,Deze vriend zou wel van een feestje houden en dus vrezen sommigen dat Rogier weer terug zal vallen in zijn oude ongezonde leefstijl.”

Rogier Smit zit in een diep donker zwart gat: ‘Ik heb nu hulp nodig, zo snel als mogelijk!’

In vraag wordt gesteld of Montana blij is met haar nieuwe buurman, gezien Rogier eerder Martien Meiland beschreef als ‘te gay’ en een ‘schreeuwlelijk’, opmerkingen die niet positief werden ontvangen door de Meilandjes.

Martien Meiland slaat terug en reageert op biografie ex-huisvriendin Caroline!

Martien heeft eerder aangegeven dat hij en zijn familie geen bewonderaars zijn van Frank en Rogier. Erica, Martiens partner, vindt het onbegrijpelijk dat Frank en Rogier constant kritiek op elkaar leveren.

Erica Meiland is op dreef en haalt fel uit: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’😲😣

“Daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen,” sneerde ze. “Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

1. Er zijn echter zorgen over zijn beslissing om hier te wonen…
2. Er zijn angsten dat hij terug zal vallen in oude gewoonten.
3. De familie Meiland is niet positief over deze persoon!
4. Deze persoon heeft negatieve uitspraken gedaan over haar vader.
5. Het is de vraag of Montana blij is met deze nieuwe buurman…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven