Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader omdat zijn zoon haar geen aandacht gaf

ppp 1jpg

Sydney Dean, 27 jaar oud en afkomstig uit Ohio in de Verenigde Staten, heeft een relatie met haar ex-schoonvader Paul, die 51 jaar oud is. Ze zijn al zeven jaar gelukkig getrouwd.

Sydney kent Paul al sinds ze elf jaar oud was; hij kwam in haar leven toen ze die leeftijd had. Vanaf haar zestiende begonnen ze te daten.

Toen ze elf jaar oud was, leerde ze hem kennen omdat ze toen een relatie had met zijn zoon. Nadat die relatie voorbij was, bleven ze echter wel vrienden.

Ze bleef vaak bij hen thuis op bezoek komen, maar haar ex-vriend schonk haar geen aandacht meer omdat hij een andere vriendin had. Dit zorgde ervoor dat ze toen contact begon te zoeken met Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd sterker en sterker en vanaf haar zestienjarige leeftijd begonnen ze een relatie.

In Ohio is het wettelijk toegestaan om vanaf je zestiende te daten. Uiteindelijk stapten ze in 2016 met elkaar in het huwelijksbootje.

Een interview met LadBible onthult Sydney’s standpunt over de kritiek die ze ontvangt over haar relatie. Ze zegt: “Mijn liefdesleven is momenteel heel goed met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Zij heeft een boodschap voor degenen die hun mening hebben: “Hoewel we elkaar niet op de gebruikelijke manier hebben ontmoet,

maar zijn zoon schonk me aandacht en dat deed hij wel. Achteraf gezien ben ik blij dat ik voor de juiste man in de familie heb gekozen.”

Volgens haar was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. “In het begin keurde niemand het goed, maar uiteindelijk is alles op zijn plek gevallen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde over onze relatie, was ze niet blij.”

In de hoop een taboe te doorbreken, deelt ze openhartig haar verhaal en gedachten. Er blijft nog altijd kritiek bestaan op relaties waarin sprake is van een groot leeftijdsverschil.

“Bekijk mij en Paul eens. Leeftijd is slechts een getal. Ik ben ontzettend gelukkig met hem als partner en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt me werkelijk als een prinses,” vertelt ze vol overtuiging.

1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses…
2. Ze realiseert nu dat ze de juiste man van de familie heeft gekozen…
3. Op zestienjarige leeftijd begonnen ze in het geheim met daten.
4. Toen ze elf was, had ze een relatie met zijn zoon…
5. Het gelukkige stel is erg blij met elkaar, zoals ze laten weten…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven