Gordon breekt regels in Dubai en komt in de problemen: ‘heel gek!’

WhatsApp Image 2024 07 12 at 080811jpg

Een paar jaar geleden maakte Gordon de keuze om naar Dubai te verhuizen, waar hij zich omringd voelt door mensen die net zoals hem hun rijkdom graag tonen.

Het is algemeen bekend dat Gordon geniet van het laten zien van zijn designerkleding, brillen en tassen, iets wat in Nederland niet altijd op applaus kan rekenen. In Dubai is dit echter de norm.

Nadat hij Amsterdam verruilde voor het Gooi, kwam Gordon erachter dat zelfs daar de gewenste anonimiteit en luxe niet voorhanden waren.

Tijdens de podcast ‘Borrelpraat’ met Thijs Boermans en Niels Oosthoek deelt Gordon zijn ervaringen over zijn verhuizing naar Dubai:

Gordon erkent dat het leven in Dubai niet zo vrij is als in Nederland: “Ik was ook een beetje gestresst van alle negatieve media-aandacht en het heeft ook heel veel voordelen, maar dan word je geconfronteerd met de cultuur en de regels die er gelden, want je hebt geen idee.”

Dronken Gordon huilend aan de telefoon: ‘Vanavond poging drie doen’

”Ervoor kiezen om een obscene handeling in het openbaar uit te voeren kan leiden tot juridische consequenties,” merkt hij op na persoonlijke ervaringen met de strenge wetgeving van het land:

Wispelturige Gordon is weer terug en haalt uit: ‘Ik gun het je niet meer’

Eén keer heb ik negatieve taal gebruikt tegen een vrouw, die vervolgens naar de autoriteiten is gestapt en aangifte heeft gedaan. Hierdoor kreeg ik een reisverbod van vijf maanden opgelegd.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

”Dit leidde ertoe dat mijn paspoort werd afgenomen en ik een schadevergoeding van 150.000 dirham moest betalen, wat neerkomt op 50.000 euro.”

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

”Dit heeft een diepe indruk op mij achtergelaten, want vastzitten in een land waar je niet weg kunt, is een zeer effectief drukmiddel.”

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

”Als je f*ck you zegt, kun je net zo goed een gevangenisstraf hebben. Dit was twee jaar geleden tijdens mijn eerste jaar.”

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

”Het was niet chic, dat geef ik toe, maar ze verdiende het op dat moment vanwege de k*tstreek die ze bij me uithaalde.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

”Voor zulke acties een straf krijgen of tien keer naar het politiebureau moeten komen, dat is in mijn ogen absurd.”

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

Desondanks besluit Goor om in Dubai te blijven wonen, maar niet permanent. Goor zegt: “Ik blijf niet weg uit Dubai, het heeft ook zijn voordelen, maar ik ga er niet meer permanent wonen. We delen de stad met 4 miljoen expats.”

Gordon vastgelegd op beeld in uitgaansleven: ‘Hij stond continu met iemand anders te tongen’

”Er zijn ongeveer 1 miljoen homoseksuelen onder hen, maar dat wordt niet door iedereen gezegd en dat lees je ook nergens. Ze staan het toe, zal ik maar zeggen.”

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

”Ik heb zelfs deelgenomen aan een homofeest op het strand in Dubai met regenboogvlaggen en andere dingen. Het is verboden, maar je zult er niet voor worden vastgezet.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Hij onthult dat hij zelfs een relatie heeft gehad met een politiecommissaris uit Dubai: “Ja, ik heb nog nooit zoveel l*ll*n gezien in m’n hele leven, echt niet normaal. Bijna iedereen is ervoor, serieus.”

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

”Mijn eerste afspraak was met een politiecommissaris, ik zweer het. Ik zie zijn uniform nog steeds in de hoek liggen. Ik kon duidelijk merken dat hij eerder op een kameel had gereden. Hahaha.

Zus van Gordon reageert op breuk: Ze had hem al gewaarschuwd voor Gavin!

1. Hij heeft hier behoorlijk onder geleden.
2. De situatie heeft een grote impact gehad op Gordon.
3. Gordon uit sterke afkeuring over de straffen.
4. Voor maar liefst 5 maanden kon hij zich nergens naartoe bewegen.
5. Vijf maanden lang was Gordon aan huis gebonden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven