Wesley Sneijder verdrietig: ‘Ik ben het slachtoffer’

WhatsApp Image 2024 07 12 at 094050 1jpg

De voormalige topvoetballer Wesley Sneijder staat in de schijnwerpers vanwege zijn rol in een grote zaak in Turkije. Er wordt beweerd dat Sneijder aandeelhouder is van een bedrijf dat betrokken is bij verdachte financiële handelingen.

Op Instagram heeft Wesley Sneijder emotioneel gereageerd op de beschuldigingen. Volgens Turkse bronnen is Sneijder verbonden aan Econ, een vastgoedbedrijf dat gelinkt wordt aan verdachte transacties met een criminele organisatie.

Het onderzoek draait om de Comanchero-bende, die het afgelopen jaar in Istanbul is opgerold. De Comanchero’s, oorspronkelijk uit Australië, worden verdacht van drugshandel en witwaspraktijken.

Volgens Turkse media zijn er rapporten van Masak, de Turkse antiwitwasdienst, waarin ook de rol van Wesley Sneijder wordt onderzocht.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

Sneijder heeft bevestigd dat hij inderdaad aandelen bezit in het bedrijf. Deze aandelen heeft hij naar eigen zeggen ongeveer acht jaar geleden gekocht.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

Met betrekking tot de situatie zegt Sneijder het volgende:, “Het was een constructiebedrijf dat een paar torens zou bouwen. Het bedrijf was van mijn buurman. Ik heb een bedrag van ongeveer 1,8 of 1,9 miljoen geïnvesteerd en in ruil daarvoor heb ik 15 procent van de aandelen”.

In een verklaring aan RTL Nieuws benadrukt de voormalige voetballer dat hij geen weet had van criminele activiteiten. De geplande bouwprojecten zijn nooit van de grond gekomen. “Ik heb nooit enige opbrengst gezien van mijn investeringen. Ik ben eerder het slachtoffer,” voegt Sneijder eraan toe.

Een verklaring in het Turks waarin Sneijder zijn diepe verdriet uit, is te vinden op zijn Instagram-account.

“De berichten die in verschillende media, voornamelijk Turkse media, zijn verschenen sinds vanmorgen geven geen juist beeld. Ik ben ten zeerste bedroefd over de verspreiding van deze verhalen in Turkije, mijn tweede thuis,” deelde hij mee.

1. Wesley is diep getroffen door de verspreiding van berichten.
2. Volgens hem wordt de waarheid verkeerd weergegeven…
3. Zijn gevoel van verdriet is groot over de verspreiding van dit nieuws.
4. Op sociale media plaatst hij een emotionele boodschap…
5. Wesley heeft een verklaring gepost op Instagram…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven