Man (27) heel verliefd op oudere vrouw (74): ‘Ik hou van haar’

wau 1jpg

De tegenwoordige tijd laat zien dat leeftijdsverschillen tussen geliefden steeds normaler worden. Hoewel vaker oudere mannen kiezen voor jonge schoonheden, zijn er ook situaties die precies het tegenovergestelde laten zien.

De 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins, zegt: ‘Ze is perfect voor mij‘. Het stel gaat trouwen.

Kathy, die nu met pensioen is, werkte vroeger als serveerster, terwijl Devonian momenteel bij Walmart op de laagste positie werkt.

Ze leerden elkaar kennen via internet, zoals Devon eerder schreef, en ontmoetten elkaar pas na 4 maanden van correspondentie voor het eerst.

Devon herinnert zich dat hij Katy leuk vond tijdens diezelfde ontmoeting. Hij vond dat ze er in het echt beter uitzag dan op de foto.

In eerste instantie was de man bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken: ‘“Ik dacht dat je langer was”‘ was het eerste wat Cathy opmerkte. Maar er ontstond meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon hebben ondanks hun leeftijdsverschil besloten om een romantische relatie aan te gaan. Ze geven er niet om wat anderen denken, zelfs niet als de samenleving hen veroordeelt.

Toen Devon’s moeder voor het eerst hoorde over het leeftijdsverschil, dacht ze dat haar zoon een grapje maakte.

De Jenkins-kinderen steunen hun geliefde moeder en haar nieuwe partner. Slechts één dochter is tegen hun relatie, vanwege het feit dat Devon veganist is.

“We lossen al onze problemen op met respectvolle gesprekken, zonder enige vorm van conflict. Ze heeft veel levenservaring en ik leer veel van haar,” zegt Devon.

Vaak wordt gedacht dat Katie rijk is en daarom een jonge partner heeft, maar financieel gezien is ze verre van welgesteld.

“Ik wil gewoon de rest van mijn leven met haar doorbrengen en gelukkig zijn,” zegt de 74-jarige Kathy openhartig.


Door lief te hebben met iemand die ouder is, zijn er risico’s die genomen moeten worden om het geluk te vinden.


1. Zijn liefje leert hem van alles, op elk gebied…
2. Kathy is voor Devon de perfecte vrouw!
3. Een uniek liefdesverhaal tussen jong en oud.
4. Devon is tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw en kan niet meer zonder haar!
5. Het paar heeft nooit ruzie en lost alles samen op.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven