Vrouw vraagt de Efteling om hulp: ‘Normale bezoekers kunnen dit niet meer aan’

eftejpg

Op sociale media circuleert een video van een bezoeker van de Efteling die haar ongenoegen uit over schoolreisjes.

Een TikTok-gebruiker genaamd RedNes deelde haar recente belevenissen na een bezoek aan het attractiepark, waar ze geconfronteerd werd met een overdaad aan lawaaierige schoolkinderen.

“Aan de Efteling, ik wil graag iets met jullie delen,” begint ze vanuit een Gondoletta-bootje. Haar suggestie is om het park enkele dagen per jaar exclusief open te stellen voor schoolreisjes.

Haar motivatie? ”Als reguliere bezoeker heb ik veel hinder van de schoolkinderen tijdens mijn bezoek. Ze maken veel lawaai en het is overal erg druk.

RedNes onthult dat een medewerkster haar vertelde dat er maar liefst vijfduizend extra kinderen in het park aanwezig waren, bovenop de reguliere bezoekers.

“Voor reguliere bezoekers, die gewoon willen genieten met hun kinderen, is dit niet langer vol te houden,” voegt ze toe. Daarom pleit ze voor aparte dagen waarop enkel schoolreisjes worden toegestaan.

“Er zijn zoveel schreeuwende en krijsende kinderen om je heen, het wachten duurt lang, dit is niet meer normaal. Normale bezoekers hoeven hier echter niet de dupe van te zijn.”

De video heeft binnen korte tijd al meer dan 250.000 views gekregen. Momenteel biedt de Efteling basisscholen een aantrekkelijke korting op de entreeprijs, van 51 euro per persoon naar slechts 22 euro per persoon, waardoor schoolreizen extra interessant worden.

1. De video van de dame gaat viraal op TikTok!
2. Deze bezoeker heeft het helemaal gehad met kinderen
3. Naar eigen zeggen zijn normale bezoekers de dupe…
4. Tja hoe moet je correct antwoorden op deze video haha!
5. De vrouw heeft het helemaal gehad met schoolreisjes!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven