Thomas Berge gaat door een moeilijke tijd: ‘Het is gek wat je gedachten met je lichaam kunnen doen’

WhatsApp Image 2024 07 17 at 082841jpg

Elianne Zweipfenning, de ex-vriendin van Thomas Berge, bevindt zich in een zorgelijke situatie. Sinds hun breuk is ze vijftien kilo afgevallen.


Zij deelt op Instagram een foto van de weegschaal en benadrukt hoe haar emotionele gesteldheid een impact heeft op haar lichamelijke gezondheid.


“Tijdens mijn zwangerschap van Sky Mea woog ik nog ongeveer 75 kilo,” schrijft Elianne, refererend aan januari van dit jaar. Op dit moment is haar gewicht slechts 54,5 kilo.


”Ik kan me niet herinneren dat ik ooit minder dan 58 kilo woog, aangezien dat ongeveer mijn normale gewicht is voor mijn lengte,” voegt ze eraan toe. “Het is verbazingwekkend wat mentale aspecten met je fysieke gesteldheid kunnen doen.”


In maart maakte Elianne op Instagram bekend dat Thomas Berge de relatie had beëindigd. Aanvankelijk beschuldigde ze hem van ontrouw, maar later trok ze die bewering in.

Ex haalt snoeihard uit naar Thomas Berge: ‘Voor mij of voor die ander?’

In de periode na de beëindiging van hun relatie beweerde Elianne dat Thomas haar fysiek heeft aangevallen toen ze persoonlijke spullen wilde ophalen voor zichzelf en hun kind.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Toen Elianne het huis binnenging terwijl Thomas afwezig was, ontdekte hij haar aanwezigheid via de beveiligingscamera’s en keerde snel terug naar huis, wat leidde tot een verhitte confrontatie. Thomas ontkende de beschuldigingen op zijn Instagram-account.

1. De uitkomst met betrekking tot Thomas en de zorg voor de kinderen eist aanzienlijke aandacht…
2. Op social media laat Elianne de gevolgen zien…
3. Het is een behoorlijke last in een korte tijdspanne…
4. De totale situatie heeft een enorme invloed…
5. Dit overkomt zelfs degenen die bekend zijn in ons land…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven