Moeder en dochter geven veel geld uit om op een voormalig model te lijken!

ggjpg

Maak kennis met het opvallende duo, bestaande uit Georgina Clark van 42 jaar en haar 24-jarige dochter Kayla Morris, die bekendheid hebben verkregen door gezamenlijke transformaties.

Gezamenlijk hebben ze ongeveer 80.000 euro uitgegeven aan cosmetische ingrepen om te lijken op hun favoriete model, Katie Price.

Dit bedrag is besteed aan verschillende behandelingen, zoals botox, borstvergrotingen, lipinjecties, kaaklijnoperaties en bilvergrotingen.

De financiering voor deze kostbare procedures is op een omstreden manier verkregen. Georgina stimuleerde haar dochter om relaties aan te gaan met welgestelde sugar daddies en om te strippen om het benodigde geld te verdienen.

Dit begon toen Kayla 18 jaar oud was. Hoewel dit wettelijk is, kreeg Georgina in de Britse media veel kritiek voor het aanmoedigen van haar tienerdochter om op deze manier geld te verdienen voor cosmetische chirurgie.

De keuzes die Georgina en Kayla hebben gemaakt, hebben tot veel commentaar geleid. Engelse media hebben kritiek geuit op Georgina’s besluit om haar jonge dochter te laten werken als stripper en relaties aan te gaan met oudere, welvarende mannen.

Veel mensen waren van mening dat het onethisch was dat een moeder haar dochter aanmoedigde om zulke drastische stappen te nemen om te voldoen aan schoonheidsidealen.

Katie Price, het iconische model en realityster, is een grote inspiratie voor Georgina en Kayla. Ze bewonderen haar uiterlijk en hebben besloten om hun eigen uiterlijk te veranderen om meer op haar te lijken.

Ondanks hun aanzienlijke investeringen in plastische chirurgie, zijn volgens sommige critici de resultaten nog niet vergelijkbaar met de uitstraling van Katie Price. Katie Price, ook bekend als Jordan, werd in de jaren ’90 en 2000 beroemd door haar modellenwerk en verschijningen in diverse realityshows.

Zij staat bekend om haar opvallende verschijning, waaronder grote borstimplantaten en opvallende gelaatstrekken.

Er zijn door de jaren heen veel veranderingen ondergaan door plastische chirurgie.


Katie Price belichaamt voor Georgina en Kayla een ideaalbeeld van schoonheid en succes, en dit heeft hen geïnspireerd om een vergelijkbare weg in te slaan met behulp van plastische chirurgie. De controversiële keuzes van Georgina en Kayla zijn onbetwistbaar.


Er zijn vragen gerezen over de ethische kant van een moeder die haar dochter aanmoedigt om op zo’n jonge leeftijd intieme relaties aan te gaan voor financieel gewin.


De kritiek richt zich met name op de wijze waarop deze inkomsten uit relaties werden gebruikt om esthetische ingrepen te bekostigen.


Ondanks alle kritiek blijven Georgina en Kayla vastberaden in hun keuzes, van mening dat hun uiterlijk een cruciaal onderdeel vormt van hun identiteit en zelfexpressie.

De keuze voor plastische chirurgie kan voor sommigen dienen als een bron van troost en een manier om hun dromen achterna te gaan.

Ondanks dat Georgina en Kayla geïnspireerd zijn door Katie Price, vinden velen dat hun esthetische ingrepen nog niet hebben geleid tot het gewenste resultaat dat hun idool heeft.

Sommige critici twijfelen aan de waarde van de aanzienlijke investering die is gedaan, omdat hiermee niet direct dezelfde uitstraling als Katie Price is bereikt, en suggereren dat het geld wellicht op een andere manier had kunnen worden besteed.

1. Deze moeder motiveerde haar dochter om op deze manier aan financiën te komen…
2. Er is al meer dan 90.000 euro besteed aan diverse ingrepen:
3. Het grote idool en de dochter tonen weinig gelijkenissen…
4. Het gedrag van deze moeder oogst kritiek…
5. Zowel moeder als dochter hebben zich laten inspireren door deze persoon:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven