Mart Hoogkamer onthult per ongeluk de babynaam: ‘Ik zou het zo stoer vinden’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 113206 1jpg

De bekende zanger Mart Hoogkamer en zijn partner Jennifer van Ooijen verwachten in januari hun eerste kindje.

Alhoewel de zwangerschap pas kort geleden werd aangekondigd, heeft Mart stiekem de naam van hun aanstaande zoon al verklapt.

Ontdekte Jennifer twee maanden geleden dat ze zwanger was, vanaf dat moment wilden Mart en Jennifer het nieuws direct delen, maar ze wilden zeker zijn dat alles goed was.

Tijdens een interview met weekblad Privé deelt Mart: “Ik kon het amper geloven. We hadden er eigenlijk helemaal niet op gerekend; we gaven het eigenlijk over aan de natuur. Daarom was het zo’n grote verrassing.”

Mart en Jennifer kijken erg uit naar de geboorte van hun kindje en hebben al namen uitgekozen. Als het een jongen wordt, zal hij de naam Mart dragen.


“De persoon uit het verhaal kijkt positief naar het idee om de naam voort te zetten en illustreert dit met een vergelijking naar een bekende figuur,” vertelt Mart.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

Ze hebben een andere naam in gedachten voor een eventueel meisje. “Bij een jongen heeft een bepaalde naam een bepaalde uitstraling zoals wordt aangegeven door Mart,” zegt Jennifer. “Voor een meisje hebben we een modernere optie in gedachten,”

1. In januari komt het stel met goed nieuws over hun baby
2. Zij vonden de zwangerschap heel verrassend volgens hun eigen woorden:
3. De naam van de baby wordt alvast onthuld door Mart!
4. Voor Mart is deze naam van groot belang voor hun kleintje!
5. Over enkele maanden is het zo ver en mag het kleintje komen

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven