Alistair Overeem zegt dat zijn dochter van gedachten is veranderd: ‘Ik blijf haar een zij noemen’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 134715jpg

Een bekende naam in de vechtsportwereld is de Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Alistair Overeem. Hij heeft het Strikeforce-kampioenschap in het zwaargewicht op zijn naam staan en won de K-1 World Grand Prix in december 2010.

Hiermee heeft hij de unieke prestatie geleverd om wereldkampioen te worden in zowel MMA als K-1, wat hem veel respect heeft opgeleverd in de vechtsportwereld.

Tijdens zijn verschijning in de Jaxxon Podcast, samen met mede-UFC-vechters Rampage Jackson en Luke Rockhold, kwam er een interessant gesprek op gang.

Alistair vermeldde dat zijn oudste dochter, Storm Overeem, die zeventien jaar oud is, heeft aangegeven zich als man te willen identificeren. In de podcast deelde Alistair echter dat hij het hier niet mee eens is.

Volgens hem wordt zijn dochter beïnvloed door ‘extreem linkse’ ideeën omdat ze lange tijd op haar telefoon doorbrengt.

In een podcast zei Overeem: “Maar ik kom op een probleem met mijn oudste kind. Zij is volledig onder invloed van de ‘woke onzin’. Het zou grappig zijn als het niet zo triest was.”

“Waarom? Ze wordt eigenlijk gehersenspoeld door haar telefoon. Ze wordt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat blootgesteld aan indoctrinatie. Je kunt zijn wie je wilt zijn, dat is extreem links.”

Hij verklaarde ook dat hij zijn dochter niet zal ondersteunen en onthulde zijn plannen om dit “vervelende probleem” aan te pakken:


“Geduld, compassie en leren op dit gebied. Maar ik ga haar geen ‘hij’ noemen. Dat ben ik gewoon niet. Ik ga hier niet in mee.”


”Ik geloof hier gewoon niet in. […] Wat we moeten doen is de kracht terug vinden. En dat is een beetje mijn volgende doel We moeten de telefoon wegleggen voor een maand…”

1. Hij laat weten dat zijn dochter niet op zijn steun hoeft te rekenen.
2. Hij stemt er niet mee in dat zijn dochter zich als man wil identificeren:
3. Hij zegt dat zijn dochter gehersenspoeld is door extreem linkse invloeden.
4. Hij vertelt hoe hij dit probleem met zijn dochter gaat oplossen:
5. Alistair is het absoluut niet eens met zijn dochter en gaat haar niet steunen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven