Vrouw verandert helemaal na het krijgen van nieuwe tanden!

tijpg

Een ingrijpende tandheelkundige ingreep heeft het leven van Jessica Macko, 44 jaar oud en afkomstig uit San Antonio in de Verenigde Staten, drastisch veranderd. Ze onderging een behandeling waarbij All-on-4 implantaten werden geplaatst.

Na jaren van tandbederf leek deze techniek, die tot doel heeft ernstig beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen door middel van vier implantaten, de beste keuze voor Macko.

Ondanks waarschuwingen van medische professionals voor mogelijke kneuzingen, overtrof de ernst van de pijn en de omvang van de kneuzingen haar verwachtingen veruit.

Slechts vier dagen na de ingreep plaatste Macko een video op sociale media waarin ze haar ernstig gekneusde gezicht liet zien en het publiek om hun eigen ervaringen vroeg.

De dieppaarse kneuzingen op haar gezicht verspreidden zich snel van haar kin naar haar nek, zelfs onder haar ogen, en werden met elk uur ernstiger.

Twee weken na de ingreep waren de zwellingen en kneuzingen aanzienlijk verminderd, ondanks de heftige reactie.

Macko benadrukte dat, ondanks haar onaangename ervaring, ze de behandeling nog steeds zou aanbevelen, ervan overtuigd dat haar extreme reactie als een uitzonderlijk geval kan worden beschouwd.

Zij legde uit dat hoewel de artsen haar hadden gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel intenser was dan ze had verwacht. De kneuzingen begonnen direct na de ingreep, deden haar gezicht opzwellen en verergerden snel, waardoor ze angstig werd.

1. Ondanks alles raad ze de behandeling nog steeds aan…

2. Haar situatie is naar eigen zeggen een uitzonderlijk geval:

3. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden???

4. Je moet wat over hebben voor een mooi stralend gebit…

5. Deze dame vraagt online naar ervaringen van anderen..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven