Marianne Timmerman vertelt eerlijk: ‘We zijn al anderhalf jaar een stel’

WhatsApp Image 2024 07 25 at 120059jpg

Nadat Marianne Timmer recentelijk liet doorschemeren dat ze aan het daten was, blijkt nu dat ze al anderhalf jaar een relatie heeft. En dit is haar vriend!

Na de uitspraak van Harry Mens over hun prille relatie, gaf Marianne in een interview met weekblad Weekend aan dat ze aan het daten is met iemand anders.

“We nemen het rustig aan, we zijn aan het ontdekken,” zei ze. “Je bent geen achttien meer, dus het is afwachten hoe het loopt. We ontmoeten elkaar zo nu en dan. En dan is het een uitdaging, want we hebben allebei bagage mee te dragen.

De identiteit van deze man was tot voor kort geheim, maar in een interview met weekblad Story heeft Marianne haar vriend voorgesteld: Cor van Winkoop.

Het blijkt dat ze al veel langer een relatie hebben dan aanvankelijk werd gedacht. “We zijn al anderhalf jaar samen,” vertelde ze.

In Ermelo woont Cor, die twee dochters heeft. Door die reden heeft Marianne er twee bonusdochters bij gekregen.

Onlangs werden Marianne en Cor samen gezien op een terras in Muiden.

“Tijdens hun verblijf op het terras waren ze voorzichtig tussen de andere bezoekers, maar toen ze samen wegliepen, haakte de arm van Marianne al snel in die van de man,” aldus Story bij de foto’s.

1. Na lang wachten is het verlossende woord eindelijk gesproken…
2. Marianne heeft eindelijk besloten om de werkelijke situatie te onthullen…
3. Volgens haar zien ze elkaar incidenteel…
4. Het was de hoogste tijd, eindelijk is er duidelijkheid:
5. Het blijkt dat ze al een tijdje een relatie hebben!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven