Wow: Bruidegom doet 12 dagen na trouwdag een verrassende ontdekking!

islam 1jpg

Na zijn huwelijk ontdekte een Indonesische man twaalf dagen later een verrassende wending: de persoon met wie hij getrouwd was, bleek zich voor te doen als vrouw, terwijl het een man was.

De 26-jarige man had ‘Adinda Kanza’ leren kennen via Instagram, en dacht dat hij zijn droomvrouw had gevonden.

Nadat ze elkaar online hadden leren kennen en verschillende keren hadden afgesproken, waarbij Adinda voortdurend haar gezicht bedekte zodat alleen dat zichtbaar was, besloot de man haar ten huwelijk te vragen.

Ze trouwden op Java in een bescheiden ceremonie, waar Adinda beweerde dat haar ouders waren overleden waardoor ze er niet bij konden zijn.

Adinda bracht vijf gram goud als bruidsschat naar de bruiloft. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn ‘vrouw’, maar Adinda bleef excuses verzinnen en weigerde intiem te zijn.

Ze beweerde dat ze niet kon vanwege haar ‘maandelijkse probleem’, weigerde haar nikab af te doen en wilde niet met de familie praten.


De ontdekking dat Adinda’s ouders nog in leven waren en dat ‘Adinda’ zich identificeerde als vrouw verraste de man die besloot dit verder te onderzoeken.


Het huwelijk van Adinda bleek een geheim te zijn voor haar ouders en de politie werd ingeschakeld na deze ontdekking.


Naast het verbergen van haar ware geslacht, had Adinda plannen om de familie van haar partner te bestelen van hun bezittingen.


De man is teleurgesteld achtergebleven en Adinda riskeert nu een gevangenisstraf van vier jaar.

1. De man reageerde verbijsterd op de situatie…
2. Er werden enkele schokkende ontdekkingen gedaan door de bruidegom
3. Een opmerkelijk einde. Dit liet hem teleurgesteld achter
4. Zij loopt het risico op deze straf!
5. Wat er gebeurde, had niets met liefde te maken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven