Vrouw laat haar voorhoofd kleiner maken: ‘Het heeft mijn leven veranderd’

vhjpg

Binnen de hedendaagse maatschappij waar esthetische ingrepen steeds meer geaccepteerd worden, zien we dat veel mensen kiezen voor cosmetische chirurgie.

Of het nu gaat om het aanpassen van een als te groot ervaren neus, het verwijderen van buikvet, of het verbeteren van verhoudingen van de onderbenen, de opties lijken eindeloos.

Een nieuwe trend, die vooral via TikTok bekendheid heeft verworven, is het verkleinen van het voorhoofd.

Een 27-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk, die al sinds haar zevende levensjaar onzeker was over de grootte van haar voorhoofd, ontdekte op TikTok diverse filmpjes over deze ingreep.

De vrouw nam actie tegen een langdurige persoonlijke worsteling, veroorzaakt door pesterijen op school die haar zelfbeeld hadden aangetast.

Na grondig onderzoek en overleg met een kliniek onderging ze een operatie van £9000, bijna €10.000.

Tijdens de ingreep werd een paar centimeter van haar voorhoofd in het midden verwijderd, en ook twee centimeter van de zijkanten.

Ondanks de littekens die de operatie achterliet, verbergt ze deze met haar lange bruine haar.

Ondanks de pijn en de hoge kosten van de procedure, heeft ze geen spijt van haar keuze.

Ze omschrijft de impact van de operatie als levensveranderend en drukt haar tevredenheid uit met de woorden: “I feel so happy now, it’s life-changing. It’s changed my whole life.”

Dankzij de ingreep voelt ze zich nu hersteld en kan ze volop van het leven genieten, vrij van de onzekerheid die haar jarenlang parten speelde.

1. Tijdens de ingreep werd een paar centimeter van het midden van haar voorhoofd verwijderd
2. Tijdens de ingreep werd ook twee centimeter van de zijkanten verwijderd.
3. De ingreep kostte bijna 10.000 euro!
4. Deze jonge dame vond haar voorhoofd te groot en niet mooi!
5. Vandaag de dag kan je alles aan je lichaam laten veranderen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven