Slecht nieuws over Hanny Veerkamp: ‘Het gaat niet goed’

vk 1jpg

Ton Veerkamp heeft aangegeven in weekblad Party dat de gezondheidstoestand van zijn vrouw Hanny niet gunstig is na haar val in januari.

“De situatie is niet zoals we hadden gehoopt,” vertelde hij. Hanny, bekend van haar deelname aan een realityshow, liep begin dit jaar letsel op tijdens het winkelen waarbij ze haar pols en een rib brak.

Na haar ongeluk deelde ze een foto van haar verwondingen op Facebook. Na deze nare val moest ze op een zaterdag met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Ton legt uit dat Hanny nog steeds veel pijn ervaart aan haar arm. “Onlangs is Hanny opnieuw geopereerd en hebben ze een deel van het bot verwijderd en schroeven geplaatst,” aldus Ton.

“Het lijkt alsof er een zenuw bekneld zit of iets dergelijks. Na ongeveer zes maanden is haar pols nog steeds niet hersteld zoals verwacht. Het is een langdurig proces van onzekerheid.”


De afgelopen jaren heeft Hanny meerdere keren te maken gehad met gezondheidskwesties. In 2016 werd ze getroffen door een TIA en een jaar later moest ze opnieuw worden opgenomen in het ziekenhuis vanwege een ontsteking in haar rug.


1. “Ton Veerkamp noemt de situatie ‘een gebed zonder eind’
2. Ton Veerkamp is emotioneel vanwege de toestand van zijn geliefde…
3. De bezorgdheid blijft onverminderd…
4. Het herstel van Hanny Veerkamp verloopt helaas nog niet vlot…
5. Hij blijft de situatie beschrijven als ‘een gebed zonder eind’

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven