Festivaloptreden van Joost Klein geannuleerd: Online veel reacties!

jojpg

Op 10 augustus zou Joost Klein optreden bij het festival Nirwana Tuinfeest. Na twee jaar is dit optreden echter geannuleerd om een opvallende reden.

Naar verluidt heeft Joost een aanzienlijk hoger bedrag gevraagd voor zijn optreden, wat voor de organisatie niet haalbaar bleek te zijn.

Het festival liet eerder deze week weten dat het optreden niet kon doorgaan. “Joost was heel graag komen spelen, maar het blijkt simpelweg niet haalbaar deze zomer,” luidde de officiële verklaring.

Bert van den Eijnden van de festivalorganisatie voegde eraan toe: “Wij weten ook niet veel meer dan dat. Het zou gaan om ‘planningtechnische redenen’.”

Echter, roddelkanaal Juicechannel op Instagram suggereert dat er meer speelt bij de annulering. “Wij hebben inmiddels gehoord waarom het optreden niet meer doorgaat,” meldt het kanaal.

Na zijn eerdere boeking voor het optreden en tegen zijn oude tarief, heeft Joost nu zijn prijs significant verhoogd, nadat hij deelnam aan het Eurovisiesongfestival.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens Juicechannel heeft Joost nu een prijs gevraagd die drie keer zo hoog is als wat oorspronkelijk was afgesproken, wat door de organisatie niet werd geaccepteerd.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Joost wordt beschuldigd van ‘arrogante trekjes’ door Juicechannel vanwege de hoge prijs die hij heeft gevraagd aan de organisatie. Volgens het roddelkanaal heeft hij aangegeven graag 100.000 euro te willen ontvangen.

Er is opgemerkt dat de annulering van het optreden op sociale media veel reacties heeft losgemaakt. Sommige fans van Joost uiten teleurstelling dat ze hun favoriete artiest niet kunnen zien optreden, terwijl anderen begrip tonen voor de keuze van de festivalorganisatie om niet in te gaan op de hoge financiële eis.

Op Twitter werd geschreven door een fan: “Ik keek erg uit naar het optreden van Joost, maar ik begrijp ook dat een ton wel heel veel is.”

Een andere gebruiker merkte op: “Is het arrogantie of weet Joost gewoon wat hij waard is na het Eurovisiesongfestival? Moeilijk te zeggen.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het is nog onzeker hoe deze situatie van invloed zal zijn op de toekomstige optredens van Joost Klein. Zullen zijn prijzen worden aangepast, of zullen organisatoren blijven worstelen met zijn hoge financiële eisen? Op dit moment blijft het optreden op Nirwana Tuinfeest in ieder geval geannuleerd.

1. Dit is toch ook te bizar voor woorden!!!!
2. Hij heeft de kolder in zijn kop… Te bizar voor woorden dit!
3. Te absurd voor woorden, het is hem naar zijn bol gestegen.
4. De echte reden van de annulering is boven tafel gekomen!
5. Het stond al twee jaar gepland maar nu geannuleerd!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven