Gekke video: Luchtballon blijft vastzitten aan busje bij opstijgen!

WhatsApp Image 2024 08 06 at 125828jpeg

In Duitsland ontsnapte een groep passagiers en een ballonvaarder aan een spannende situatie op het moment van vertrek.

Tijdens het opstijgen vergat iemand de Mercedes Sprinter, die de luchtballon aan de grond vastzette, los te maken.

Toen de ballonvaarder wilde opstijgen, trok het busje onverwacht de aandacht. Het touw dat de ballon aan het busje vasthield, brak door de kracht en losse verbinding (gelukkig) op het laatste moment af.

De ballonvaarder slaagde er zo in net op tijd zijn mand te redden van een potentieel gevaarlijke situatie. Een ballonvaart is over het algemeen bekend om de magische ervaring die het biedt.

Ervaar het begin van een nieuw avontuur op de grond, terwijl langzaam een kleurrijke ballon wordt gevuld met hete lucht.

Voel de opwinding stijgen terwijl de ballon zich langzaam opricht en zich klaarmaakt voor vertrek. Het moment van het verlaten van de grond en de langzame stijging van de ballon zijn momenten die de moeite waard zijn.

Beschouw hoe de wereld onder je kleiner en rustiger wordt wanneer je hoger komt, en strek je uit naar een vredig gevoel dat je zou moeten omarmen… in de meeste gevallen.

Een flinke adrenalinekick was wat de passagiers kregen in plaats van rust te vinden in dit geval.

Op film werd het vertrek van een luchtballon vastgelegd door een omstander, altijd een indrukwekkend gezicht.

Achteraf bleek het een goede keuze te zijn dat het tafereel werd gefilmd, aangezien het gevaarlijk had kunnen aflopen. Het werkbusje van de ballonvaarder zat stevig vast aan de ballon terwijl deze de hoogte in ging, wat een potentieel gevaarlijke situatie vormde.


Door tijdig te handelen, brak het touw gelukkig op tijd en slaagde de piloot erin om zijn passagiers op het nippertje uit deze moeilijke situatie te redden. Het zal zeker een avontuur zijn dat ze niet snel zullen vergeten.


Een groep passagiers en een ballonvaarder zijn in Duitsland aan een hachelijke situatie ontsnapt toen ze op het punt stonden…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven