Ernstig probleem voor Sieneke en haar ouders: ‘Voor twee weken dicht’

WhatsApp Image 2024 08 08 at 111238jpg

Opvallend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is recentelijk beschoten en zal vanwege een ‘onomkeerbaar risico’ voor de buurt, voor minstens twee weken gesloten blijven.

Er heeft een schietincident plaatsgevonden bij de woning in de nacht van dinsdag op woensdag, wat heeft geleid tot het besluit van de autoriteiten om deze maatregel te treffen ter bescherming van de buurtbewoners.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

“”Om de veiligheid van de buurt te waarborgen zal de woning voor minstens twee weken gesloten blijven,” zo heeft wethouder Noël Vergunst aan de omwonenden laten weten via een schriftelijke mededeling.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar over de reden achter dit incident, zo meldt het AD. De identiteit van de bewoners wordt niet prijsgegeven, echter is inmiddels bekend dat het gaat om de ouders van zangeres Sieneke Peeters.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

“”Doordat de media de woning heeft geïdentificeerd, was het relatief gemakkelijk om vast te stellen dat het om de woning van de ouders van Sieneke gaat,” verklaarde het nieuwsplatform Realityfbi.

Er is op Instagram een bericht geplaatst.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er wordt gemeld dat dit niet de eerste keer is dat de familie van Sieneke in het nieuws is, aangezien er enkele jaren geleden ook al iets speelde.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Het kanaal vervolgt met de informatie dat “In 2018 verschillende familieleden werden opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dr*gslab. De zaak werd later (deels) geseponeerd.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er is schokkend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is beschoten en vanwege een ‘direct gevaar’…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven