Willem Alexander en Maxima krijgen veel kritiek na het plaatsen van deze ongelukkige foto’s!

WhatsApp Image 2024 08 08 at 133334jpg

Recentelijk brachten Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Alexia en Kroonprinses Amalia een bezoek aan Parijs om de Olympische Spelen bij te wonen, een wereldwijd evenement dat veel aandacht trekt.


Het gedrag van de koninklijke familie wordt nauwlettend in de gaten gehouden vanwege hun status. Bij aankomst in Parijs zijn er herhaaldelijk beelden van hen vastgelegd die zowel nationaal als internationaal voor ophef hebben gezorgd.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

In Nederland is er veel kritiek op hun gedrag tijdens de Spelen. Sommige critici vinden dat het gedrag van de koning, koningin en hun dochters niet altijd passend was.

Volgens geruchten lijdt koningin Maxima aan deze bizarre aandoening!😱😲

Tijdens het aanmoedigen van de Nederlandse sporters waren er momenten waarop Máxima en Willem-Alexander zich zeer enthousiast toonden.


Prinses Alexia viel op doordat ze kauwgom kauwde en ’s ochtends vroeg een fles cola dronk. Dit gedrag werd door sommigen als ongepast voor een lid van het Koninklijk Huis beschouwd.

Sommigen hebben haar gedrag als onconventioneel bestempeld, terwijl anderen het juist verfrissend vonden om haar op een informele manier te zien.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

Zowel nationaal als internationaal heeft het gedrag van de koninklijke familie voor discussie gezorgd.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Een foto van Prinses Alexia die kauwgom kauwde, gepubliceerd door de Britse krant Daily Mail, werd met enige spot ontvangen.

De Britse en Spaanse roddelpers namen gretig de foto’s van de koninklijke familie over, waarbij het “on-koninklijke” gedrag van het Nederlandse koningspaar werd bekritiseerd.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

Dit staat in contrast met de meer nuchtere houding van veel Nederlanders, die het gedrag van hun koninklijke familie als menselijk en herkenbaar beschouwen.

Onder de sportevenementen was er een zichtbare betrokkenheid en enthousiasme te zien bij zowel Willem-Alexander als Máxima.

Ze juichten openlijk en moedigden de Nederlandse sporters aan wat verschillende reacties opriep.

Sommige toeschouwers vonden dit gedrag van het koninklijk paar ongepast terwijl anderen het juist toejuichten dat ze zo enthousiast waren over de prestaties van hun landgenoten.

Tijdens de sportevenementen viel ook het gedrag van prinses Alexia op. Haar gewoonte om kauwgom te kauwen en cola te drinken trok de aandacht en leidde tot gemengde reacties.


Een aantal mensen had gemengde gevoelens over dit moment, maar anderen zagen het op een andere manier.

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Alexia en Kroonprinses Amalia hebben onlangs een bezoek gebracht aan Parijs om de Olympische Spelen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven