Anna mag niet meer met haar vriend naar het schoolplein: ‘Mannen komen steeds op mij af’

piojpg

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire verdienen hun inkomen door TikTok-video’s te maken, in plaats van traditionele banen te hebben.

Anna uit haar frustratie over de ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein in een recente video: “Ik ben echt een target.”

Kerry en Anna hebben ironisch genoeg elkaar ontmoet op het schoolplein in 2018 toen ze hun kinderen naar school brachten.

Nadat ze elkaar hadden ontmoet, besloten Kerry en Anna om te scheiden van hun echtgenoten en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.

Nu gebruiken ze TikTok om hun relatieverhalen te delen, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben.


In video’s verwoordt Anna haar ongemak over de aandacht die ze krijgt van vaders die hun kinderen van school halen.


Kerry is duidelijk niet blij met de situatie en zegt: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Kerry is nu genoodzaakt om mee te gaan naar school om de kinderen op te halen en te brengen.


In een van de video’s heeft Kerry al duizenden keren bekeken, en daarin spreekt hij iemand buiten beeld aan op het schoolplein.


Kerry uiten haar bezorgdheid in een van de video’s met: “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”


De beelden laten zien hoe hun leven geraakt wordt door omstandigheden die niet alledaags zijn en illustreren de obstakels waar het koppel mee worstelt.


Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben niet de gebruikelijke baan, maar verdienen hun geld door video’s op TikTok te maken. In een…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven