Gambiaanse man zoekt Europese vrouw: ‘Ik wil graag samen een kindje krijgen’

babou 1 1jpg

Geen enkel individu verlangt naar een eenzaam bestaan, iedereen koestert de wens om een levenspartner te vinden. Het kan verrassend zijn te ontdekken dat Gambia aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor verschillende mensen.

Automatische concepten

Veel mannen zijn daar te vinden, met name van interesse voor oudere Engelse dames.

De aantrekkingskracht van Gambia op Engelse vrouwen is niet vreemd, gezien het verleden waarin het land tot 1965 een kolonie van Engeland was.

Vele Engelse vrouwen overwegen een bezoek aan Gambia, wat ook verschillende journalisten van Panorama heeft aangetrokken om het land te verkennen.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

Tijdens hun verblijf kwamen ze in contact met een man genaamd Babou, die een interesse toonde in een van de vrouwelijke verslaggevers.

Babou waagde in een nachtclub een poging haar aandacht te trekken, zonder veel omwegen.

Terwijl de verslaggeefster zijn woorden opving, fluisterde hij in haar oor: ”Jullie Europese vrouwen hebben zo’n zachte huid. Ik zou elk plekje van je lichaam lekker willen kussen.”

Hoelang blijf je nog? Laten we geen tijd verspillen. Hij nam haar hand vast en zei vervolgens: ”Ik wil je een kleine Babou schenken.”

Babou tracht haar te overtuigen dat zij de enige voor hem is, hoewel hij in werkelijkheid elke vrouw probeert te verleiden.

Hij begrijpt dat door haar de hemel te beloven, hij haar portemonnee zal verkrijgen. Gelukkig trappen steeds minder vrouwen in deze strategieën, mede door de aandacht die hieraan wordt besteed op social media.

Niemand hoopt eenzaam door het leven te gaan, iedereen verlangt een levenslange metgezel te vinden. Wat velen niet beseffen is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven