BenB Vol Liefde-Marcel boos op makers programma: ‘Het klopt niet!

WhatsApp Image 2024 08 14 at 191305jpg

Marcel, die zijn naam maakte met zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika ging om het hart van Mirjam te veroveren, is niet blij met hoe hij naar voren komt in het programma.

Marcel is van mening dat de programmamakers hem op een onjuiste manier hebben afgebeeld als iemand die niet goed luistert, hoewel hij dit anders heeft ervaren.

Volgens Marcel heeft hij ontzettend zijn best gedaan om een goede indruk te maken op Mirjam, maar zij vond dat hij niet genoeg interesse toonde.

Ze beweerde dat hij tijdens hun gesprekken nauwelijks vragen stelde, zelfs niet tijdens hun sushidate, waar hij voornamelijk over zichzelf praatte.

De sushidate liep uit op een teleurstelling en kort daarna besloot Marcel om zijn spullen te pakken en afscheid te nemen.

Tijdens het programma kreeg Marcel kritiek van de kijkers op zijn gedrag, vooral zijn gebrek aan interesse in Mirjam werd benadrukt en besproken op sociale media.

Marcel beweert echter dat het beeld dat kijkers van hem hebben gekregen niet helemaal klopt. In twee video’s op Instagram uit hij zijn ongenoegen over hoe de makers van het programma hem anders hebben neergezet dan hij werkelijk is.

Volgens Marcel zijn er belangrijke momenten, zoals een lange boottocht met Mirjam, niet uitgezonden door de programmamakers.

De boottocht eindigde zelfs met een knuffel tussen Marcel en Mirjam, iets wat de kijkers nooit te zien hebben gekregen.


Marcel had bedenkingen over de sushidate vanwege de onderbreking door een andere deelnemer, Rick uit Nieuw-Zeeland, na slechts twintig minuten. Volgens Marcel gooide dit roet in het eten en gaf het een vertekend beeld van zijn inzet.


Marcel voelt zich onterecht neergezet als iemand die geen moeite deed voor Mirjam en benadrukt dat hun gesprekken veel beter waren dan hoe ze op tv werden weergegeven.


Ondertussen blijven er meer verhalen opduiken over de deelnemers van B&B Vol Liefde. Recentelijk kwam naar buiten dat Malgosia, die probeerde het hart van kasteelhouder Albert te veroveren, een verleden heeft in de gevangenis.



Er zijn geruchten in omloop over Marcel, waaronder zijn voormalige werk bij de KLM en een bedrijf dat visreizen organiseerde.


Naar verluidt heeft Marcel bij het faillissement van dit bedrijf alle bezittingen op naam van zijn toenmalige vrouw gezet, die na hun scheiding met aanzienlijke schulden achterbleef.


Deze beschuldigingen werpen een schaduw over Marcel, die deze details waarschijnlijk niet openbaar wil maken.


Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven