BenB Vol Liefde-Malgosia heel verdrietig: Goede vriend praat over de beschuldigingen!

WhatsApp Image 2024 08 14 at 190057 1jpg

De deelneemster aan het programma B&B Vol Liefde, Malgosia, is diep geraakt door de onthulling dat haar vermeende gevangenisstraf nu bekend is bij heel Nederland.

Er is met haar goede vriend Jacob gesproken, die ook te zien was in het programma, en volgens hem beweert Malgosia dat ze onterecht heeft vastgezeten.

Recentelijk is in een interview met het weekblad Story onthuld wat er volgens een bron in het verleden is voorgevallen.

Volgens de bron heeft Malgosia tien maanden in de gevangenis doorgebracht vanwege vermeende betrokkenheid bij drugshandel.

Er wordt beweerd dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die cocaïne kilo’s importeerde. Deze beschuldiging heeft veel media-aandacht gekregen, en Malgosia is er volgens Jacob kapot van, zo vertelt hij aan Weekend.


“Gisteren heb ik haar gesproken, ze is op dit moment in Polen. Ze voelt zich verdrietig. Het heeft haar diep geraakt en ze vindt de beschuldigingen vreselijk. Ze heeft me verteld dat ze absoluut geen crimineel verleden heeft.”


Jacob beweert dat Malgosia vals beschuldigd is en dat ze tien jaar lang heeft gevochten om haar onschuld te bewijzen.


Ze ontkent elke betrokkenheid bij drugs en beweert dat het rechtssysteem in Polen volgens haar erg corrupt is, inclusief de rechters. “Dat zijn haar eigen woorden, maar ik neem haar woord ervoor. Ik denk dat ze ten onrechte vastzat,” zei Jacob.


Ondertussen is er nog een lopende rechtszaak tegen Malgosia in Polen, waar Jacob echter niets van af weet.


”Het zou schandalig zijn als dat waar is. Het lijkt er niet op dat ze financiële problemen heeft; ze rijdt in een luxe auto en bezit een B&B in Polen.”


”Misschien zijn sommige mensen die vriendelijk lijken, toch niet helemaal eerlijk. Maar de media zou haar niet mogen bekritiseren zonder bewijsmateriaal.”


Het schijnt dat Malgosia een zoon heeft, maar zij heeft hem niet in beeld gebracht tijdens B&B Vol Liefde, en er wordt gezegd dat ze nog geld aan hem verschuldigd is.


Volgens een recente bron heeft Malgosia naar verluidt duizenden euro’s geleend van haar zoon en dit bedrag nog niet terugbetaald.


De relatie tussen Malgosia en haar zoon is veranderd, waarbij ze elkaar lijken te vermijden en er weinig tot geen contact meer is.


Deelneemster Malgosia van het programma B&B Vol Liefde is diep getroffen door de onthulling dat heel Nederland nu op de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven