Loretta Schrijver maakt moeilijke periode door: ‘met hoogte- en dieptepunten’

WhatsApp Image 2024 08 15 at 113531 3jpg

Recentelijk heeft schrijfster en presentatrice Loretta Schrijver bekendgemaakt dat ze te maken heeft met uitgezaaide darmkanker.

In haar meest recente column bedankt Loretta haar hechte vriendengroep, die haar door deze zware tijden heen steunt.

In Nouveau schreef ze: “De darmkanker waaraan ik drie jaar geleden geopereerd ben, is al bijna twee jaar weer actief. Uitzaaiingen.”

”Sinds afgelopen oktober, na de opnames van The Masked Singer, ben ik begonnen met de chemo, met pieken en dalen. Het is zwaar: ja. Triest: nee.”

In een nieuwe column benadrukt Loretta dat ze deze uitdagende periode aankan dankzij de liefdevolle steun van haar naasten, die ze graag in het zonnetje zet.

In een diepe vriendschap van 55 jaar spreekt Loretta vol lof over vrienden zoals Simone, Harriet, Marjo, Karen, Roy, haar partner Lou en hondje Zorra.

De warmte en vrolijkheid van deze mensen, en Zorra, zijn volgens Loretta essentieel om de zware fase waar ze doorheen gaat te doorstaan. “vooral dankzij de warmte en vrolijkheid van deze mensen, en Zorra.”

Ondanks hun verschillende levensstijlen, spreekt Loretta vol waardering over haar voormalige Koffietijd-collega Quinty Trustfull. Ze koestert de hoop dat hun vriendschap zal voortduren, zelfs nu Koffietijd is gestopt.

Ondanks bezorgdheid onder fans, blijkt uit Loretta’s woorden dat de band tussen haar en Quinty niet aan het verwateren is.


Tijdens een Koffietijd-reünie eerder dit jaar toonden tv-vriendinnen hun sterke band.


Toen Loretta drie jaar geleden geopereerd moest worden vanwege beginnende darmkanker, was Quinty diep geraakt door het nieuws.


“Bijna elke dag spreek ik Loretta sindsdien,” vertelde Quinty destijds aan Shownieuws. Loretta benadrukte in een ander gesprek met Nouveau, “Ze steunt me onvoorwaardelijk. Altijd is ze er voor me.”


Hoewel het afscheid van het iconische programma Koffietijd moeilijk was voor de voormalige collega’s, blijft hun vriendschap buitengewoon sterk.


Enkele weken geleden maakte schrijfster en presentatrice Loretta Schrijver bekend dat ze vecht tegen uitgezaaide darmkanker. Onlangs…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven