Beelden: Veelbelovende artiest Roxy Dekker valt op Lowlands!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

Er is steeds meer aandacht voor zangeres Roxy Dekker in de Nederlandse muziekscene.

In 2019 maakte de jonge zangeres haar entree op het Junior Songfestival als lid van de groep 6TIMES.

Hoewel hun deelname met het nummer “End of Time” niet resulteerde in een plek op het Junior Eurovisiesongfestival, was dit slechts het begin van Roxy’s muzikale reis.

Sinds 2021 timmert Roxy aan de weg als soloartiest en deelt ze voornamelijk covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” vonden snel hun weg naar een groot publiek dankzij deze social media.

In 2023 brak Roxy echt door met het nummer “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond nadat ze haar TikTok-volgers vroeg om vier willekeurige woorden in te sturen. Met de woorden “kleuren,” “zon,”

Dit populaire nummer werd gecreëerd met de titels “Ibiza” en “spiegel”.

Een vijfde plaats in de Nederlandse Top 50 en een notering in de Tipparade werden snel behaald dankzij de kracht van TikTok, waardoor het liedje razendsnel viraal ging.

Naast haar nummer “Anne-Fleur Vakantie” genoot ook “Satisfyer” van ongekende populariteit, waardoor Roxy Dekker op 19-jarige leeftijd een volle optreden-agenda heeft.

Haar fans zijn dol op haar shows, en dit weekend stond Lowlands op haar programma.

De verwachtingen waren hoog, en iedereen keek ernaar uit om samen met Roxy “Satisfyer” mee te zingen. Echter, tijdens haar optreden zorgde de regen voor een spekglad podium, wat leidde tot een onverwacht moment.


Terwijl een optreden bezig was, gleed de artiest op het podium uit. Het publiek toonde bezorgdheid over het incident en vroeg al snel hoe het met de artiest ging.


De artiest reageerde humorvol: “Hahahahahahahaha ja!” Kort daarna verschenen videobeelden van de val, gefilmd door iemand op het podium.


Ondanks de val leek de artiest goed met de situatie om te gaan. De beelden van de val werden snel verspreid op sociale media, maar dat liet de artiest niet van de wijs brengen.


De populariteit van de artiest blijft groeien en haar positieve instelling laat zien dat ze veel potentie heeft.


In her optreden op Lowlands, Roxy Dekker wil niet dat mensen haar snel vergeten. Niet alleen door de muziek that ze brengt maar ook vanwege het onverwachte moment when ze onderuitging.


Roxy blijft considered as een van de meest veelbelovende artiesten in Nederland en zelfs met a fall on a wet stage, lijkt het haar zonnige toekomst niet in de weg te staan.

De zangeres Roxy Dekker is becoming increasingly prominent in the Dutch music scene. The young…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven