BenB Vol Liefde-Malgosia boos op Albert: ‘Had genoeg reden om eerder weg te gaan’

WhatsApp Image 2024 08 19 at 105608jpg

Oorspronkelijk leek het alsof er een sprookje gaande was tussen Malgosia en Albert in het populaire programma B&B Vol Liefde.

Albert omschreef haar als “een zonnetje” en ze deelden zelfs een intieme nacht samen. Echter, nu Malgosia het programma heeft verlaten, uit ze scherpe kritiek op Albert.

Hoewel Malgosia eerst enthousiast leek om mededeelneemster Joyce te vertellen over hun nacht samen, onthult ze in een interview met weekblad Party dat ze eigenlijk helemaal niet aangetrokken was tot Albert.

“Dit was op zijn initiatief,” onthult ze over de nachtelijke gebeurtenis. “Zelf jaag ik nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia beweert verder dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar al vroeg deed twijfelen aan hun relatie.

Uit een verklaring: “Dat was voor mij al reden genoeg om eerder te willen vertrekken. Meer kan en mag ik daar helaas niet over vertellen,” aldus haar.

Hoewel er spanningen zijn, heeft Malgosia bevestigd dat ze van plan is om naar de reünie te gaan. “Zeker ga ik daar naartoe.”

“Ik ben een vrij mens en als ik er geen zin in zou hebben, was het een ander verhaal. Maar daar is geen sprake van. Ik ga naar de reünie!”

Recente geruchten suggereren dat Malgosia betrokken was bij drugshandel en tien maanden in de gevangenis heeft gezeten, zoals vermeld door een bron aan weekblad Story.


“De bron beweerde dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” zo reageerde Malgosia op deze uitspraak:


“Het is al jaren geleden, maar het blijft wel voor altijd aan mij plakken. Wat dat betreft heb ik levenslang. Daar ontkom ik niet aan.”


Recentelijk publiceerde Story een artikel waarin werd gesuggereerd dat Malgosia een aanzienlijke schuld heeft. In haar interview met weekblad Party spreekt ze deze claims echter krachtig tegen.


“Het stoort me enorm dat er nu plotseling wordt beweerd dat ik zwaar in de schulden zit. Dat is gewoon complete onzin,” aldus Malgosia.


In B&B Vol Liefde leek er aanvankelijk een bijzondere band te zijn tussen Malgosia en Albert. Lees verder…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven