Dirk Kuijt verkoopt zijn dure huis: Dit is de prijs!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101722jpg

In de wereld van beroemdheden en luxe blijft het zelden stil, en dat blijkt opnieuw uit de recente ontwikkelingen rondom Dirk Kuijt.

Nadat enkele persoonlijke veranderingen en onverwachte gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, maakt hij nu een opmerkelijke keuze waar velen door verrast zullen worden.

Na zijn scheiding van jeugdliefde Gertrude, met wie hij drie kinderen heeft, heeft Kuijt besloten om het verleden achter zich te laten en een nieuw hoofdstuk te beginnen.

De voormalige partners hebben hun villa in Noordwijk, een plek vol herinneringen, verkocht voor een indrukwekkend bedrag van 6,9 miljoen euro.

Vervolgens is de voormalige professionele voetballer een nieuw project gestart, zowel op het gebied van liefde als van wonen. Hij heeft een cascowoning gekocht in dezelfde exclusieve badplaats, waar hij samen met zijn nieuwe partner werkt aan het opbouwen van hun gezamenlijke toekomst.


Volledig naar zijn eigen smaak liet Kuijt deze woning inrichten tot een luxueus toevluchtsoord, waar hij 1,6 miljoen euro in investeerde.


Samen met zijn nieuwe geliefde betrok hij na anderhalf jaar van renovaties eindelijk zijn droomhuis.


Dit huis illustreert moderne luxe en verfijning met een interieur dat badend is in natuurlijk licht en zorgvuldig gekozen zichtlijnen van het hoogste niveau in ontwerp en afwerking.


Met uitgebreide faciliteiten zoals een royale fitnessruimte, een aparte tv-kamer en een sauna, is deze villa een exclusief verblijf dat alle comfort biedt.

In de woning heerst een Mediterrane sfeer door de aanwezigheid van marmeren accenten en visgraatvloeren. Het middelpunt van het huis wordt gevormd door een stevige trap die een vleugje stoere elegantie toevoegt.

De buitenruimte is eveneens indrukwekkend met faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi en een ruim terras met ingebouwde barbecue, perfect voor zomerse bijeenkomsten.

De tuin straalt een Spaanse sfeer uit, wat een uniek contrast vormt met de omgeving van Noordwijk. Voor een bedrag van 3,15 miljoen euro is deze villa momenteel te koop.

In de wereld van beroemdheden en luxe blijft het zelden stil, en dat wordt opnieuw bewezen door Dirk Kuijt. Na…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven