Eva huilt: ‘Nu voelt het alsof er niets meer komt’

WhatsApp Image 2024 08 20 at 101642jpg

De bekende Eva Hermans-Kroot, bekend van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een bijzonder spannende week.

Haar gevoelens zijn intens vanwege de belangrijke scan die gepland staat voor aanstaande donderdag. “Het lijkt nu alsof er niets meer is na dit moment,” deelt Eva openhartig via haar Instagram Stories.

Hoewel Eva regelmatig scans ondergaat in het ziekenhuis, voelt de druk deze keer zwaarder dan ooit aan. “Ik merk dat ik voor de uitslag van deze scan veel meer gespannen ben dan normaal,” meldt ze.

“Waarom? Ondanks dat mijn arts herhaaldelijk heeft gezegd: ‘Na dit hebben we geen opties meer’, voelt het nu alsof dit echt het geval is en dat zijn mogelijkheden uitgeput zijn.”

Zichtbaar geëmotioneerd deelt ze een foto waarop haar tranen te zien zijn. “Deze opgebouwde spanning moet er gewoon uit,” voegt ze toe, terwijl ze luistert naar “Don’t Give Up On Me” van Andy Grammer.


Eva heeft al aangegeven dat haar gezondheidssituatie zorgwekkend is doordat haar tumoren opnieuw gegroeid zijn, wat resulteerde in een nieuwe chemokuur.


Echter heeft deze behandeling haar zwaar getroffen. In een bericht schreef Eva: “De hel is nog niet voorbij.”


“Toen ik met deze nieuwe chemo combinatie vorige week maandag startte had ik goede moed: ik ga deze rocken.”


Aangezien dit haar twaalfde behandeling is, was Eva voorbereid op heftige bijwerkingen. Maar ze geeft toe: “Maar hoe het nu gaat, had ik totaal niet verwacht.”


Door de naderende scan en de emotionele achtbaan waarin Eva zich begeeft, voelen haar volgers intens met haar mee.


De uitkomst van deze scan zal van groot belang zijn, en de zenuwen nemen toe naarmate de dag nadert.


Eva Hermans-Kroot, bekend van het programma Over Mijn Lijk, staat voor een zeer uiterst spannende week. Donderdag is er namelijk…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven