Ex-vriend van Ralf Schumacher voelt zich bedrogen en zegt: ‘Ik heb mijn beste jaren verspild’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 112913jpeg

Huidige relatie tussen Ralf Schumacher (49), voormalig Formule 1-coureur, en zijn ex-vrouw Cora is gespannen.

Beschuldigingen van Cora aan het adres van Ralf volgden nadat de broer van Michael Schumacher recentelijk publiekelijk uit de kast kwam.

Ralf Schumacher deelde onlangs op Instagram een foto met zijn Franse manager Étienne Bousquet-Cassagne, waarin hij zijn blijdschap uitdrukte over hun relatie.

“Wanneer je de juiste partner hebt om alles mee te delen, is dat het mooiste in het leven. Wij zijn zeer gelukkig en danken jullie,” schreef hij bij de foto om zijn coming-out te bevestigen.


Uit een interview met Der Spiegel blijkt dat Cora haar teleurstelling uitte over de manier waarop het nieuws aan haar werd overgebracht.


“Hij had mij moeten betrekken bij zijn beslissing. Dat zou een teken van respect zijn geweest,” zei ze teleurgesteld.


“Het openlijk uitkomen voor je seksualiteit heeft altijd impact op de mensen om je heen – ook op je ex-partner, met wie je een kind deelt.”


“Toen ik het ontdekte, voelde het alsof mijn hart doorboord werd. Hij heeft het recht om dit met de wereld te delen, maar heeft hij ooit nagedacht over de gevolgen voor mij?”


Tijdens eerdere geruchten over een mogelijk intieme relatie tussen Schumacher en zijn manager werden deze door Ralf toen stellig ontkend.


“Ik confronteerde hem met de roddels en zijn ontkenning. Ik vertrouwde hem volledig. Hij beweerde dat mijn gedachten me voor de gek hielden en dat ik hulp zou moeten zoeken.”


Cora voelt zich momenteel teleurgesteld na de onthullingen. “Het lijkt alsof ik al die tijd verspild heb. Ik twijfel nu veel. Was hij ooit oprecht tegen me? Hield hij werkelijk van mij?”


De recente onthullingen lijken een diepe impact te hebben op hun relatie, waarbij Cora moeite heeft met de nieuwe realiteit en alle vragen die hierdoor naar boven komen.


De relatie tussen voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher (49) en zijn ex-vrouw Cora is momenteel allesbehalve goed. Nadat de broer…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven