Phoebe deelt online wat ze zoekt in een man: 13 belangrijke punten!

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111940jpeg

Phoebe heeft online haar criteria gedeeld voor een ideale partner: 13 cruciale punten!

Veel vrouwen van nu hebben duidelijk voor ogen wat ze zoeken in een partner en stellen vaak hoge eisen.

Sommige vrouwen verwachten van potentiële partners niet alleen financiële stabiliteit en aantrekkelijkheid, maar ook het behandelen als een koningin.

Voor hen die niet aan deze normen voldoen, is het moeilijk om succes te behalen. Er zijn echter ook vrouwen die nog strengere eisen stellen.

Phoebe behoort tot deze groep. Haar lijst met voorwaarden, die ze deelde op TikTok, trok wereldwijd de aandacht. Haar eisen zijn niet alleen talrijk, maar ook onbetwistbaar.

Phoebe en haar beste vriendin, Jemma McCoubrey, hebben na Phoebe’s recente relatiebreuk een lijst samengesteld met 13 specifieke eigenschappen waar hun ideale partner aan moet voldoen.

Studeren aan de Universiteit van Gloucestershire, Phoebe is vastbesloten en intelligent, vooral in haar studie filmproductie.

Voor Phoebe is het van groot belang dat haar partner een gelijkwaardige bijdrage kan leveren en begrip heeft voor de uitdagingen waarmee vrouwen te maken krijgen, zonder afhankelijk te zijn van zorg.

Een ander belangrijk criterium voor haar is dat haar partner sterke vriendschappen heeft en een net huiselijk leven leidt. Dit zijn eigenschappen die voor haar van grote waarde zijn.

Een ideale partner voor Phoebe is iemand die beleefd en volwassen is, met een hoge emotionele intelligentie en loyaliteit, die respect toont, ware liefde biedt en feministische waarden omarmt.


Toch benadrukt Phoebe dat het begrip van de dagelijkse uitdagingen waar vrouwen voor staan haar belangrijkste vereiste is: “Het is moeilijk om op te groeien als vrouw.”


“Wij staan altijd met 1-0 achter en we hebben een zwaarder leven. Als een man dat niet begrijpt, dan is hij niet slim genoeg om mijn geliefde te worden.”

@phoebexbrooks everyone admire the dress my mum MADE for me ✨💛⭐️ #fyp #erastour #taylorswift #madridn2 ♬ original sound – r & m &lt3 ⸆⸉

De volledige wensenlijst van Phoebe is te vinden op TikTok en we hebben hem hieronder voor je opgesomd.

  1. Een goede relatie is gebaseerd op vriendschap
  2. Vriendelijkheid, begrip en emotionele intelligentie zijn belangrijk
  3. Sta open voor innovatieve ideeën
  4. Loyaliteit, eerlijkheid en respect zijn essentieel
  5. Vrouwen begrijpen – “menstruatie, onze lichamelijke processen, ongelijkheid en uitdagingen”
  6. Effectieve communicatie is cruciaal
  7. Wees volwassen in je benadering
  8. Kies voor vriendschappen die je ondersteunen, niet ondermijnen
  9. Wees beschermend zonder controle te willen uitoefenen
  10. Stel zinvolle doelen en prioriteiten voor jezelf
  11. Geduld en vriendelijkheid zijn de sleutel
  12. Investeer meer dan het minimale
  13. Zorg voor netheid en hygiëne

In de moderne tijd weten veel vrouwen precies wat ze zoeken in een partner, het wensenlijstje is dan ook vaak…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven