Malgosia praat over nachtelijk uitstapje met Albert!

mg6jpg

In het bekende televisieprogramma B&B Vol Liefde leek er een speciale band te zijn tussen Malgosia en Albert.

Hoewel Albert haar beschreef als “een zonnetje” en ze samen een intieme nacht deelden, heeft Malgosia nu kritiek op Albert, sinds ze uit het programma is gestapt.

Na aanvankelijk enthousiast te zijn geweest om met mededeelneemster Joyce over hun nachtelijk samenzijn te praten, onthulde Malgosia in een interview met weekblad Party dat ze Albert eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

“Het was zijn initiatief,” deelt ze over hun nachtelijke avontuur. “Ik ben zelf niet degene die mannen versiert. Hij sprak me niet aan.”

Vervolgens legt Malgosia uit dat Albert stemmingswisselingen had, wat haar al snel deed twijfelen aan hun relatie.

Met deze woorden geeft ze aan dat het voor haar het moment was om te vertrekken. Verder wil ze er niet meer over zeggen, voegt ze er nog aan toe.

Ondanks de onrust, bevestigt Malgosia dat ze nog steeds van plan is om naar de reünie te gaan. Ze zegt: “Ik ga zeker komen,”

”Ik heb mijn vrijheid en als ik er geen zin in had, was het een ander verhaal. Maar dat is niet het geval. Ik kijk uit naar de reünie!”

De afgelopen periode zijn er geruchten over Malgosia de wereld in gekomen. Volgens een bron heeft ze volgens weekblad Story tien maanden vastgezeten vanwege betrokkenheid bij drugshandel.


“Een bron beweerde dat ze deel uitmaakte van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” reageerde Malgosia hierop.


“Het is al jaren geleden, maar het blijft wel voor altijd aan mij plakken. Wat dat betreft heb ik levenslang. Daar ontkom ik niet aan.”


Er werd ook een verhaal in Story gepubliceerd over een mogelijke grote schuld die Malgosia zou hebben. In haar interview met weekblad Party verzette ze zich echter krachtig tegen deze beweringen.


“Ik vind het jammer dat er plotseling wordt beweerd dat ik een aanzienlijke schuld zou hebben. Dat is echt complete onzin,” verklaarde Malgosia.


Aanvankelijk leek het een sprookje tussen Malgosia en Albert in het populaire programma B&B Vol Liefde. Albert beschreef haar als…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven