Onaardig: Vrouw Rene van der Gijp lacht mensen uit op vliegveld!

WhatsApp Image 2024 08 25 at 112447 1jpg

De echtgenote van René van der Gijp, genaamd Minouche van der Gijp, heeft ophef veroorzaakt door een reeks Instagram-berichten waarin ze mensen bespot vanwege hun kledingkeuzes.

Normaal gesproken deelt ze vakantiefoto’s met haar volgers en praat ze over wereldgebeurtenissen, maar deze keer koos ze ervoor om willekeurige mensen op het vliegveld van Ibiza te fotograferen en belachelijk te maken om hun uiterlijk.

Op Instagram plaatste Minouche foto’s van mensen waarvan ze vond dat ze “lelijk gekleed” waren. Zo schreef ze bij een foto van een vollere vrouw in een legging:

“We probeerden op het vliegveld van Ibiza een kleine reportage te maken van de kledingkeuzes van mensen die aankomen en vertrekken.”

“We konden het niet alleen bijhouden, maar we moesten zo hard lachen dat we uiteindelijk zijn gestopt met foto’s maken.” Ze voegde

“We hebben ervoor gekozen om de twee mooiste eruit te halen om te delen.”

In reactie op kritiek die volgde op haar gedrag, waarbij ze anderen openlijk belachelijk maakte vanwege hun kledingkeuze en postuur, zei een andere vrouw:

“In een van de foto’s was een andere vrouw met een maatje meer te zien, zomers gekleed zoals je vaak ziet op vakantiebestemmingen als Ibiza. Minouche plaatste de foto met de spottende opmerking: ‘Hop, in je bikini het vliegtuig in…’

Na de kritiek die volgde en beschuldigingen van bodyshaming, verdedigde Minouche zich provocerend:

“Ik had natuurlijk kunnen weten… 🙄 M’n inbox vol met mensen die roepen dat ik aan bodyshaming doe. Hold your horses, ladies! Het interesseert me echt nada noppes of jij een XS of een XXL hebt.”

In haar woorden: “Het interesseert me ook niet dat als jij met een XL een sportlegging aantrekt zonder shirt er overheen.”

”MAAR WEL ALS DIE LEGGING IN JE BILNAAD ZIT! All good die body confidence, maar kom op, in deze setting had je ook met je blote kont het toestel in kunnen stappen.”

Minouche lijkt zich met deze uitspraken te profileren als een soort zelfbenoemde autoriteit op het gebied van mode, iets waar velen duidelijk niet op zitten te wachten.

Afsluitend merkte Minouche op: “Geniet van je dag! Dat ga ik zeker doen,” waarmee ze aangaf zich niet te zullen laten beïnvloeden door de kritiek.


Er wordt gespeculeerd over de invloed van haar directe omgeving, vooral haar man René, op haar gedrag.


De reacties op haar acties zijn overwegend negatief en hebben haar reputatie geschaad.


Minouche van der Gijp, de vrouw van René van der Gijp, heeft zichzelf in het middelpunt van een terugslag geplaatst…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven